Πετυχημένη συνταγή, δεν αλλάζει, η αλλιώς, χρησιμοποιώντας πιο ποδοσφαιρικούς όρους, ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Αυτά είναι κάποια από τα γνωμικά στην χώρα μας, που τυγχάνουν πλήρους αποδοχής. Κάτι ανάλογο, θα μπορούσε να υποθέσει κανείς, ότι συμβαίνει και στα μπουζούκια και στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, δεν θα πέσει έξω.

Η συνεργασία Πάνου Κιάμου και Club 22 είναι από τις αντιπροσωπευτικότερες και βεβαίως δεν χωράει αμφισβήτησης. Η παρουσία, μα κυρίως η φωνή του Πάνου Κιάμου κυριαρχεί, εδώ και τρία χρόνια, στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και τα αποτελέσματα είναι, αν μη τι άλλο, φανταστικά. Μια συνεργασία – σταθμός και για το μαγαζί, αλλά και για τον καλλιτέχνη, ο οποίος δείχνει να βρίσκεται στα φόρτε του. Και κατ’ επέκταση, αυτό οδηγεί το Club 22 να πρωταγωνιστεί στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Club 22

Ο αριθμός 22 της λεωφόρου Βουλιαγμένης έχει μεγάλη πορεία στον χώρο της νύχτας. Κατά καιρούς, έχουν στεγαστεί διάσημα clubs, στα οποία ο όρος «διασκέδαση» ήταν καθαρά δικιά τους υπόθεση και τα οποία συγκέντρωναν μουσικόφιλους από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Αθήνας.

Ο χώρος που σήμερα στεγάζεται το Club 22, ήταν σημείο συνάντησης μικρών και μεγάλων, οι οποίοι ήθελαν να το ρίξουν έξω και έδιναν ραντεβού εκεί. Το 2012, ο χώρος αυτός επανασχεδιάστηκε και ανακαινίστηκε πλήρως με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί μια νυχτερινή πίστα υψηλών προδιαγραφών. Έτσι έγινε το Club 22, το οποίο ήρθε για να μείνει και να αναστατώσει τις νύχτες μας.

Για πληροφορίες σχετικά με ημερομηνίες έναρξης, τιμές φιάλης και κρατήσεις επισκεφθείτε τη σελίδα club 22.

Τι καλύτερο, λοιπόν, να τα βρει με έναν σπουδαίο καλλιτέχνη με μεγάλη γκάμα επιτυχιών στο ενεργητικό του και παράλληλα έναν απίστευτα επικοινωνιακό τύπο, τον Πάνο Κιάμο.

Αποδείχτηκε, λοιπόν, ότι πέτυχε διάνα στην επιλογή του να κλείσει συνεργασία με ένα σοβαρό και δημοφιλή τραγουδιστή, η οποία συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. Και εμείς θα νοιώθουμε τυχεροί και απολύτως ευχαριστημένοι που θα δούμε τον Πάνο Κιάμο να ερμηνεύει τις επιτυχίες του για άλλη μια χρονιά από την καρδιά της πρωτεύουσας.

Πάνος Κιάμος

Ας δούμε, λοιπόν, τι εστί Πάνος Κιάμος. Αναμφίβολα, ένας λαϊκός τραγουδιστής με δυνατό ρεπερτόριο, απίστευτή εμφάνιση και χαρισματική φωνή. Το τρίπτυχο, δηλαδή, της επιτυχίας, το οποίο μαζί με την ενέργεια που διαθέτει, την θέληση για το καλύτερο και την άμεση επικοινωνία που έχει με τον κόσμο, φέρνουν τις εξάρες της απόλυτης αναγνώρισης. Όλα αυτά, αποτυπώνονται πλήρως στο πρόσωπο του και τον έχουν οδηγήσει στην κορυφή.

Ο Πάνος Κιάμος αποτελεί συνώνυμο της νυχτερινής διασκέδασης και του απόλυτου ξεσηκωμού. Οι εμφανίσεις του, άλλωστε, στα νυχτερινά κέντρα το αποδεικνύουν περίτρανα., καθώς όπου σταθεί και όπου βρεθεί γίνεται αντικείμενο πόθου και λατρείας από τους θαυμαστές του.

Πάνος Κιάμος εμφανίσεις

Η δισκοθήκη του Πάνου Κιάμου απαριθμεί συνολικά δεκατέσσερις ολοκληρωμένες προσωπικές δουλειές, εκ των οποίων η μια καλύτερη από την άλλη, δύο singles και δυο cd με live εμφανίσεις του. Η μουσική του διαδρομή στα μπουζούκια είναι αξιοπρόσεκτη. Ξεχωρίζουν οι εμφανίσεις σε Ποσειδώνιο, Αστέρια και Άνοδος στην Αθήνα, καθώς και στα Πύλη Αξιού και Fix στην Θεσσαλονίκη, στα οποία και διέπρεψε.

Τα τελευταία δύο χρόνια είναι στυλοβάτης και απόλυτος άρχοντας του Club 22 και είναι έτοιμος για ακόμη ένα χειμώνα να δυναμιτίσει και πάλι το κλίμα να τραγουδήσει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες και να προκαλέσει ενθουσιασμό στις ορδές των οπαδών του, οι οποίοι τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα.

Ελένη Χατζίδου

Η πίστα του Club 22, όμως, χωράει και άλλους καλλιτέχνες. Ο Πάνος Κιάμος θα έχει την αμέριστη βοήθεια δύο ανερχόμενων αστεριών της μουσικής. Το γυναικείο φύλο θα εκπροσωπήσει η Ελένη Χατζίδου, τραγουδίστρια με δυναμική παρουσία στον χώρο, η οποία μέχρι πρότινος, μας απογείωνε από το Frangelico. Η Ελένη Χατζίδου μπορεί να τραγουδάει το «Χειρότερα», αλλά σίγουρα βρίσκεται στα καλύτερά της.

Από την άλλη, ο Stan, καθ’ όλα αγαπητός στο κοινό και εξαιρετικός στο είδος της μουσικής που αντιπροσωπεύει και με τραγούδια που έχουν κάνει μεγάλο μπαμ. Το μέλλον, σίγουρα, του ανήκει και είναι βέβαια ότι θα στρέψει τα βλέμματα πάνω του με τις εμφανίσεις του στο Club 22. Άλλωστε, την επιτυχία, αλλά και την αναγνώριση, κυρίως από το γυναικείο πληθυσμό, την έχει στο τσεπάκι του.

Οι εμφανίσεις του σχήματος Κιάμος – Χατζίδου – Stan, όπως όλα δείχνουν, θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την εναρκτήρια βραδιά. Μένει να οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης. Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι το Club 22 θα κατακλυστεί από κόσμο και θα αποτελέσει έναν από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς για τη νυχτερινή σας διασκέδαση.

Για να ενημερωθείτε για όλα τα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, πίστες και μπουζούκια επισκεφθείτε την σελίδα www.kratisinow.gr.