Το ολοκαίνουργιο στέκι στο πολυσύχναστο και ζωντανό Χαλάνδρι, 47 Bar, πραγματοποιεί το επίσημο opening του με ένα πάρτι το Σάββατο στις 20 Σεπτεμβρίου.

Οφείλει το όνομά του στο γεγονός ότι βρίσκεται στον αριθμό 47 της κεντρικής οδού Αγίας Παρασκευής, είναι ανοιχτό από το πρωί για καφέ, δίνει μεγάλη έμφαση στην εξαιρετικά προσεγμένη cocktail list με παγκόσμια και βραβευμένα cocktails, ενώ ξεχωρίζει για την πλήρως ενημερωμένη κάβα του με τις περίπου 25 εξαιρετικές ετικέτες σε malt whiskey και τα 4 είδη μπύρας σε βαρέλι .

Από την cocktail list ξεχωρίζουν τα Cosmopolitan (αγαπημένη επιλογή των κυριών), Dirty Cinderella, The Bitchy, Apple Pie, The 47 Julep, Miami Vice, frozen Margaritas, frozen Pina Colada και Pornstar.

Εκτός από τους παραπάνω λόγους, το 47 Bar υπόσχεται ότι θα γίνει το στέκι σας και λόγω των μουσικών επιλογών του dj που σε καθημερινή βάση σας ταξιδεύει με jazz, soul, funky και rock ακούσματα.

Tip: Μην χάσετε κάθε Τρίτη ροκ μουσικές βραδιές, κάθε Πέμπτη live εμφανίσεις και κάθε Παρασκευή latin βραδιές με επαγγελματίες χορευτές.

Info

Καθημερινά: Από τις 09.00

Τιμές: 3 ευρώ (freddo cappuccino), 6 ευρώ (ποτό), από 7,50 ευρώ (cocktail), από 8,50 ευρώ (malt whiskey)Αγίας

Παρασκευής 47, Χαλάνδρι
Τηλ. +30 210 6821809
[email protected]
www.facebook.com/47.bar.cafe