Το spin-off του The Witcher, The Witcher: Blood Origin, βρήκε ακόμη έναν από τους πρωταγωνιστές του. Μετά την προσθήκη της Jodie Turner-Smith, που θα ενσαρκώσει την Éile, ένα ξωτικό που είναι πολεμίστρια-μουσικός, το νέο μέλος του cast είναι ο Laurence O’Fuarain (Game of Thrones, Vikings).

Όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr θα υποδυθεί τον Fjall, που ανήκει σε μία φατρία πολεμιστών ορκισμένων να προστατέψουν το Βασιλιά. Ο θάνατος, όμως, ενός αγαπημένου του προσώπου τον οδηγεί σε μια αποστολή λύτρωσης. Σ’ αυτήν θα πολεμήσει στο πλάι ετερόκλητων συμμάχων, όσο σχηματίζει ένα μονοπάτι εκδίκησης κατά μήκος της ηπείρου, η οποία βρίσκεται σε αναστάτωση.

🐺 The Witcher: Blood Origin news 🐺Laurence O'Fuarain has been cast as Fjall.Fjall hails from a clan of warriors,…

Posted by NX on Friday, March 26, 2021

Να θυμίσουμε πως η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα εκτυλίσσεται 1200 χρόνια πριν τα γεγονότα του The Witcher. Η ιστορία που θα αφηγείται θα είναι αυτή του πρώτου Witcher και θα εστιάσει στα γεγονότα που οδήγησαν στη σύνδεση των δύο σφαιρών, που έφεραν τον κατακλυσμό και το χάος.

Ο Declan De Barra (The Witcher, Iron Fist) θα είναι ο επικεφαλής της σειράς, με την Lauren Schmidt Hissrich, showrunner του The Witcher και τον συγγραφέα των βιβλίων στα οποία βασίζονται οι δύο σειρές, Andrzej Sapkowski, να βρίσκονται στην ομάδα παραγωγής.

TAGS