Το spin-off του The Witcher, The Witcher: Blood Origin, βρήκε ακόμη έναν από τους πρωταγωνιστές του. Μετά την προσθήκη της Jodie Turner-Smith, που θα ενσαρκώσει την Éile, ένα ξωτικό που είναι πολεμίστρια-μουσικός, το νέο μέλος του cast είναι ο Laurence O’Fuarain (Game of Thrones, Vikings).

Όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr θα υποδυθεί τον Fjall, που ανήκει σε μία φατρία πολεμιστών ορκισμένων να προστατέψουν το Βασιλιά. Ο θάνατος, όμως, ενός αγαπημένου του προσώπου τον οδηγεί σε μια αποστολή λύτρωσης. Σ’ αυτήν θα πολεμήσει στο πλάι ετερόκλητων συμμάχων, όσο σχηματίζει ένα μονοπάτι εκδίκησης κατά μήκος της ηπείρου, η οποία βρίσκεται σε αναστάτωση.

🐺 The Witcher: Blood Origin news 🐺Laurence O'Fuarain has been cast as Fjall.Fjall hails from a clan of warriors,…

Posted by NX on Friday, March 26, 2021

Να θυμίσουμε πως η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα εκτυλίσσεται 1200 χρόνια πριν τα γεγονότα του The Witcher. Η ιστορία που θα αφηγείται θα είναι αυτή του πρώτου Witcher και θα εστιάσει στα γεγονότα που οδήγησαν στη σύνδεση των δύο σφαιρών, που έφεραν τον κατακλυσμό και το χάος.

Ο Declan De Barra (The Witcher, Iron Fist) θα είναι ο επικεφαλής της σειράς, με την Lauren Schmidt Hissrich, showrunner του The Witcher και τον συγγραφέα των βιβλίων στα οποία βασίζονται οι δύο σειρές, Andrzej Sapkowski, να βρίσκονται στην ομάδα παραγωγής.