Μεγάλη επέκταση του σύμπαντος του Game of Thrones ετοιμάζει το HBO.

Πάρα την ακύρωση της σειράς με πρωταγωνίστρια τη Naomi Watts, το House of the Dragon βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ ετοιμάζει κι άλλες δύο σειρές.

Η πρώτη prequel σειρά θα βασίζεται στο The Tales of Dunk and Egg, που είναι μιας σειρά βιβλίων του George R.R. Martin από το saga του “A Song of Ice and Fire”. Αυτά εκτυλίσσονται περίπου 90 χρόνια πριν τα γεγονός του “GoT” και πρωταγωνιστεί ένα αταίριαστο δίδυμο αποτελούμενο από τον ιππότη Ser Duncan the Tall και έναν μεταμφιεσμένο Aegon Targaryen, σε μια παραμυθένια περιπέτεια που θυμίζει αυτές που είδαμε με την Arya Stark, τον Podrick και το Hound.

Η δεύτερη σειρά που αποκαλύπτει το Variety πως αναπτύσσεται θα διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του “Robert’s Rebellion”, εκεί όπου έγινε η προσπάθεια αποκαθήλωσης του “Mad King” Aerys Targaryen από τον Iron Throne με επαναστάτη τον Robert Baratheon (τον υποδύθηκε ο Mark Addy στην 1η σεζόν) και με τη βοήθεια του Eddard Stark (Sean Bean).

Όλα αυτά γίνονται σε μία προσπάθεια του HBO να ενισχυθεί στη μάχη με το Disney Plus, που θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το Star Wars και το σύμπαν της Marvel.

TAGS