Το Vikings μας έχει αφήσει σε αναμονή για τα τελευταία επεισόδια της σειράς και αυτό ίσως έχει απογοητεύσει τους fans. Ωστόσο όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr υποκατάστατα πάντα υπάρχουν και εμείς ίσως σας έχουμε τον επόμενο αντικαταστάτη στην αγαπημένη σας σειρά. Σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνουμε τις σειρές απλά προτείνουμε μερικές που πιστεύουμε πως έχουν παρόμοια απήχηση στο κοινό.

Barbarians

Η σειρά του Netflix έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2020 και εστίασε στην σύγκρουση των γερμανικών φύλων με την ρωμαϊκή αυτοκρατορία στον Τευτοβουργιο δρυμό. Η σειρά έχει 6 επεισόδια και έχει ανανεωθεί για 2η σεζόν.

The Last Kingdom

Ίσως η πιο όμοια σειρά στην λίστα μας με το Vikings. Η σειρά εστιάζει στην εισβολή των Vikings στην Βρετανία. Ακολουθεί τον Uhtred που σε πολλούς θα θυμίσει έστω και λίγο τον Ragnar. Η σειρά έχει 4 seasons και συνεχίζεται.

Spartacus

Η ιστορία γνωστή εστιάζει στην εξέγερση του Σπάρτακου ενάντια στους Ρωμαίους. Είναι ιδανική πρόταση για όσους απολαμβάνουν λίγη βία παραπάνω στις σειρές τους. Η σειρά αποτελείται από 3 σεζόν και ολοκληρώνεται υπέροχα.

Black Sails

Μια ιστορία με πειρατές αλλα αρκετά κοινά στοιχεία με το Vikings. Ο Captain Flint και το πλήρωμα του θα σας ταξιδέψουν σε μια σειρά με πολύ βια και δράση. Η σειρά έχει 4 seasons και έχει ολοκληρωθεί.

Cursed

Μια πιο εναλλακτική πρόταση ωστόσο στο Cursed θα δείτε και Vikings. Η σειρά έχει μια σεζόν με 10 επεισόδια και αναμένουμε συνέχεια. Στην ουσία μας λέει μια εναλλακτική ιστορία για το Κάμελοτ εστιάζοντας στην Lady of The Lake. Ένα από τα καλύτερα στοιχεία της σειράς ήταν ο Gustaf Skarsgård που έχουμε αγαπήσει στο Vikings ως Floki.