To νέο κατάστημα Metropolis άνοιξε τις πόρτες του στο 3ο επίπεδο του The Mall Athens! Στο πλαίσιο των εγκαινίων του διοργανώνει ένα αξέχαστο εορταστικό τριήμερο γεμάτο με happenings, αγαπημένους guests καλλιτέχνες, live εμφανίσεις και πολλούς διαγωνισμούς, που θα σηματοδοτήσουν την αρχή της νέας σελίδας στην πολυετή ιστορία του.

Από τη Πέμπτη 4 Νοεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, το 3ο επίπεδο του the Mall Athens, όπου βρίσκεται το νέο Metropolis, θα μετατραπεί σε ένα συναρπαστικό χώρο ψυχαγωγίας και συναυλιών, με πολλές εκδηλώσεις και εκπλήξεις για όλους! Κατά τη διάρκεια του εορταστικού τριημέρου, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του MAD Radio 106,2 και οι παρουσιαστές του MAD TV, αφήνουν τα studios τους για λίγο και θα μεταδίδουν ζωντανά από το METROPOLIS όλα τα δρώμενα των εγκαινίων παρέα με αγαπημένους καλλιτέχνες, ενώ κάθε απόγευμα καταξιωμένοι τραγουδιστές & συγκροτήματα, θα δίνουν το δικό τους παρόν με live εμφανίσεις στο νέο METROPOLIS.

Πιο αναλυτικά, τη Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, καλεσμένοι στο MAD Radio 106,2, στις 11.00, θα είναι η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Γιώργος Καραδήμας, οι οποίοι συμμετέχουν στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση RENT. Λίγο αργότερα, στον αέρα του MAD Radio 106,2 θα φιλοξενηθούν οι OTHERVIEW στις 17:00, τα Κόκκινα Χαλιά στις 18:00 και οι Mark Angelo ft. Shaya μαζί με τους VEGAS στις 20:00. Την ίδια μέρα, οι ΟTHERVIEW, ο Mark Angelo ft. Shaya και οι VEGAS θα εμφανιστούν live στο ειδικά διαμορφωμένο music stage του Metropolis.

Η δεύτερη μέρα των εγκαινίων, Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, ξεκινάει με καλεσμένους στον αέρα του MAD Radio 106,2, στις 11.00, δύο ακόμη αγαπημένους καλλιτέχνες από το μιούζικαλ RENT, τη Θέμιδα Μαρσέλλου και τον Ησαΐα Ματιάμπα. Στις 17:00, τη σκυτάλη παίρνουν οι Μέλιsses, και αμέσως μετά, live εμφάνιση ανεβάζοντας την ένταση στα ύψη, θα πραγματοποιήσουν οι SKA BANGIES & THE BRAINWASH SQUAD.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, οι επισκέπτες του νέου METROPOLIS θα απολαύσουν τις καλύτερες μουσικές επιλογές των παραγωγών του Mad Radio 106,2 έως αργά το βράδυ. Ολοκληρώνοντας το εορταστικό τριήμερο, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, στις 12.00, θα πραγματοποιηθεί η παιδική εκδήλωση «ο Λάκης Κουνελάκης & ο Έκτωρ ο Αλέκτωρ», ενώ στη 13.00, σειρά έχει η εκδήλωση «Ψωνίζω Και Μαθαίνω», με τις πολύτιμες συμβουλές για DVD από τον κινηματογραφικό συντάκτη και παρουσιαστή του MAD, Ηλία Φραγκούλη.

Επίσης, στις 15.00 και για 4 ολόκληρες ώρες, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα σημαντικότερα παιχνίδια της SEGA για το 2010. Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου και ο υπόλοιπoς θίασος του μιούζικαλ RENT θα βρίσκονται στο Metropolis.

Επίσης, η Ελένη Φουρέιρα, στις 16.00 και ο Μύρωνας Στρατής, στις 17.00, θα δώσουν τη δική τους νότα στον αέρα του Mad Radio 106,2, ενώ το live dj set από τους PLAYMEN στις 17.30 θα απογειώσει το κέφι.

Το highlight του τριήμερου party στο νέο Metropolis, θα είναι το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 19.30, η απονομή του πλατινένιου δίσκου «Γύρω από τα’ όνειρο» της Έλενας Παπαρίζου, της αγαπημένης Ελληνίδας σταρ, η οποία έχοντας αμέτρητες επιτυχίες στην καριέρα της, προσθέτει άλλη μια συνεχίζοντας τη δυναμική της πορεία. Η απονομή θα μεταδοθεί live από το MAD Radio 106,2 και από το MAD TV.