Ετοιμαστείτε να επιστρέψουμε στην Racoon City για μια νέα ιστορία. Το Netflix ετοιμάζει την μεταφορά του Resident Evil εδώ και αρκετό καιρό και επιτέλους φαίνεται η παραγωγή να ξεκινά. Την φωτογραφία του σεναρίου του 1ου επεισοδίου ανέβασε ο λογαριασμός του δικτύου και μαρτυρά πως το επεισόδιο θα λέγεται «Welcome To New Racoon City».

Η ανάρτηση μας ενημερώνει πως τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν ίσως δώσουν ένα τέλος σε όλα και πως φυσικά θα βασίζεται στον τρομακτικό κόσμο των παιχνιδιών.

Το δίκτυο, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr, αποκάλυψε και λίγα πράγματα για την πλοκή όπως ότι θα είναι μια νέα ιστορία και πως θα χωρίζεται σε δύο Timelines. Στο 1ο Timeline οι 14χρονες αδερφές Jade και Billie Wesker μετακομιζουν στην νέα Racoon City. Όσο μένουν εκεί καταλαβαίνουν πως κάτι σκοτεινό κρύβεται εκεί και πως τα μυστικά της πόλης μπορεί να καταστρέψουν τον κόσμο.

Το άλλο Timeline θα μας πάει μια δεκαετία μπροστά όπου υπάρχουν λιγότεροι από 15 εκατομμύρια άνθρωποι ζωντανοί στην γη και πάνω από 6 δισεκατομμύρια τέρατα. Οι άνθρωποι και τα ζώα έχουν μολυνθεί από τον T-virus. Η Jade παλεύει στον νέο κόσμο κουβαλώντας τα μυστικά της οικογένειας της.