Αρκετές είναι οι προτάσεις μας για σήμερα, οι οποίες καλύπτουν διαφορετικά γούστα για έξοδο απόψε το βράδυ και το σημαντικότερο… δωρεάν!

Μπορείτε λοιπόν να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση Έτσι είναι ο κόσμος, μια τρίπραχτη κωμωδία του Γρηγόρη Ξενόπουλου με πλούσιο ηθογραφικό χρώμα που καταγράφει τα προβλήματα μιας μικροαστικής οικογένειας στη δεκαετία του ’30 προσφέροντας άφθονο γέλιο αλλά και προβληματισμό. Η σκηνοθεσία είναι του Βασίλη Κανάκη, η μουσική του Βασίλη Καραμπάτση, τα σκηνικά και κοστούμια του Γιάννη Ματαράγκα, και οι φωτισμοί του Γιώργου Νεοχωρούση. Απόψε στις 20:30 στον Πολυχώρο «Άννα & Μαρία Καλουτά» Δήμου Αθηναίων. Τιμοκρέοντος 6Α – Αγ. Σώστης. Είσοδος ελεύθερη για όλους.

Ο IANOS τιμάει την μουσική πορεία του Μάριου Στρόφαλη με μια βραδιά γεμάτη από τις υπέροχες μελωδίες του.  Απόψε στις 21:00 στη Σταδίου 24, Αθήνα, με ελεύθερη είσοδο.

Όσοι αγαπάτε τα κόμικς και είστε αρκετοί, διοργανώνονται προβολές στη Λέσχη Φίλων Κόμικς. Σήμερα,  στις 19:30, δείτε το Seirei no Moribito (Guardian of The Spirit) – επεισόδια 6-10. Στη Λέσχη Φίλων Κόμικς, στον δεύτερο όροφο του κτιρίου της βιβλιοθήκης της Λέσχης. Αγ. Ειρήνης 5, Μοναστηράκι. Είσοδος ελεύθερη.

Τέλος, όσοι βρθείτε κοντά στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να απολαύσετε μουσικές αναμνήσεις από τον χώρο των μπουάτ με τους Δ. Δημουλά και Ανδριαννή Κόλλια. Όλα αυτά στο δημοτικό πολυχώρο Γαλαξίας στην κεντρική πλατεία του δήμου στις 20:00 με ελεύθερη είσοδο για όλους.