Τίποτε δεν θυμίζει καλοκαίρι περισσότερο από μία ζουμερή και δροσερή  φέτα καρπούζι. Η δροσιστική του γεύση αποτελεί μία όαση δροσιάς μέσα στην ζέστη του καλοκαιριού, και είναι ικανή να με ταξιδέψει στις καλύτερες καλοκαιρινές μου αναμνήσεις.

Αναμνήσεις παιδικές, εφηβικές, φοιτητικές.. γεμάτες ανεμελιά, παιχνίδι, διασκέδαση και μισό κομμένο καρπούζι να βγαίνει από το ψυγείο.

Το καλοκαίρι χτυπά την πόρτα κι εγώ έχω ήδη ετοιμάσει βαλίτσες! Το μόνο που σκέφτομαι είναι οι αγαπημένες μου παραλίες στο νησί…άμμος, αντηλιακό και γαλαζοπράσινα νερά. Έτοιμη να γεμίσω το φωτογραφικό μου άλμπουμ με νέες αναμνήσεις… 

Και συντροφιά μου ο αγαπημένος μου μηλίτης Somersby  καρπούζι. Ο πιο δροσιστικός και φρουτώδης  συνδυασμός που «φωνάζει» καλοκαίρι! 

Και ξέρεις.. ταιριάζει τέλεια με την παραλία, κάτω από την ομπρέλα, χαζεύοντας το ηλιοβασίλεμα να «βουτάει» στο Αιγαίο, ακόμη και στη βραδινή μου βόλτα στα  σοκάκια. Μία γουλιά μόνο  με «ταξιδεύει» στις πιο καλοκαιρινές σκέψεις μου! 

Και ξέρω, πως όταν γυρίσω από τις διακοπές, δεν θα μου λείψει, γιατί μπορώ και πάλι να τον απολαύσω στο αγαπημένο μου μαγαζί και να νιώθω πώς στην Ελλάδα το καλοκαίρι είναι πάντα κοντά!