Ξεκίνησε το μαγικό της «ταξίδι» πριν από τέσσερα χρόνια και -με διαφορετικούς συντελεστές -κατάφερε να κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων που γέμισαν ασφυκτικά τους χώρους στους οποίους παρουσιαζόταν. Η παράσταση «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα», βασισμένη στο έργο του Μενέλαου Λουντέμη, που ανεβαίνει την Τρίτη στο Μενίδι, βρίσκεται σε πανελλαδική περιοδεία.

Οι συντελεστές στηρίζουν έμπρακτα εκείνους τους ανθρώπους που στο πέρασμα των χρόνων και παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά, εξακολουθούν να συνεχίζουν απτόητοι και με όλες τους τις δυνάμεις, να προσφέρουν στα παιδιά.

Για τον παραπάνω λόγο μέρος των εσόδων της παράστασης, θα δοθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού», για τον εξοπλισμό κλιματιστικών στο σπίτι του οργανισμού στο Αίγιο.

«Πιστεύουμε ότι με τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε στο ελάχιστο κι εμείς στη συνέχιση ενός έργου το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια και αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας και ειδικότερα στα παιδιά» επεσήμανε ο παραγωγός.

Η πανελλαδική περιοδεία της αγαπημένης μουσικής παράστασης ολοκληρώνεται στα μέσα του μήνα ενώ την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 21:00 παρουσιάζεται στο Μενίδι, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης.