Καλοκαιρινές νύχτες με προβολές κάτω από τον έναστρο ουρανό και την θαλασσινή αύρα να προσθέτει την πρέπουσα ατμοσφαιρικότητα στο χώρο.

Εκμεταλλευτείτε την ύπαρξη θερινών σινεμά δίπλα στο κύμαστην Αττική  και πραγματοποιήστε μια διαφορετική έξοδο. Θαλασσινή και άκρως καλοκαιρινή.

Cine Votsalakia

Το πιο ατμοσφαιρικό σινεμά του Πειραιά βρίσκεται σε έναν πανέμορφο χώρο, στην παραλία της Καστέλας. Εκεί, δίπλα στο κύμα, οι επισκέπτες του Cine Βοτσαλάκια απολαμβάνουν μοναδικές ταινίες –κατά βάση Α’ προβολής– παρέα με γευστικά snacks και δροσιστικές μπύρες.

Σινέ Φλοίσβος

Λειτουργεί από το 2003 και υποδέχεται καθημερινά τους ρομαντικούς σινεφίλ δίπλα στη μαρίνα Φλοίσβου και σε απόσταση μόλις 9 μέτρων από τη θάλασσα. Είναι πλήρως οργανωμένο, διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα, ενώ παίζει συνήθως ταινίες πρώτης προβολής. Στον εξωτερικό του χώρο λειτουργεί cafe- snack bar όπου θα βρείτε, μάλιστα, και χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τους λιλιπούτειους συνοδούς σας.

Ρία

Ίσως το πιο ρομαντικό θερινό σινεμά των νοτίων προαστίων, λειτουργεί από το 1963 και ξεχωρίζει για τη θαλασσινή του αύρα, καθώς βρίσκεται κοντά στην Πλαζ της Βάρκιζας (Αφροδίτης 8). Μπορείτε να επιλέξετε είτε τις άνετες καρέκλες, είτε τους αναπαυτικούς καναπέδες, είτε τις σεζλόνγκ στην περίπτωση που θέλετε να βρίσκεστε κοντά στην οθόνη. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα διάσημα σουβλάκια του, καθώς και παγωτό μηχανής.

Σινέ Κοράλι

Παρόλο που δεν βρίσκεται ακριβώς πάνω στη θάλασσα, το Κοράλι Cinemax στη Σαρωνίδα (Αφροδίτης & Ιθάκης) βρίσκεται σε τέτοια απόσταση από αυτή που η θαλασσινή αύρα μεταφέρεται πολύ εύκολα μέχρι τα καθίσματά του. Όσοι δεν είναι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, το επισκέπτονται για μια προβολή κάτω από τον έναστρο ουρανό μετά τις καλοκαιρινές βουτιές τους.

Τα χρόνια της αθωότητας

Λίγα μόλις βήματα από την θάλασσα και με όνομα άκρως ρομαντικό και νοσταλγικό, σίγουρα το σινεμά «Τα χρόνια της αθωότητας» στο Λαύριο (Λ. Σουνίου 6) μας μεταφέρει πίσω στο χρόνο. Κάτι που ενισχύεται και από το όλο σκηνικό με τα πανύψηλα δέντρα και την αλμύρα της θάλασσας να είναι παντού αισθητή.