Το τατουάζ  είναι μία τέχνη πολύ παλιά που σύμφωνα με πολλούς ομορφαίνει το σώμα.

Πριν επιλέξεις το σχέδιο που θες να κάνεις, καλό είναι να έχεις διαβάσει σχόλια για τον καλλιτέχνη που θα διαλέξεις ή να έχεις δει δουλειά του. Διάβασε παρακάτω κάποια από τα καλύτερα μαγαζιά για Tattoos και Piercing της Αθήνας.

Unicorn Tattoo

Το Unicorn Tattoo άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό στις αρχές του 2001, στο κέντρο της Γλυφάδας. Έκτοτε αποτελεί σημείο αναφοράς για τον πιο εμπορικό δρόμο της περιοχής, καθώς εντοπίζεται επί της πολυσύχναστης Αγγέλου Μεταξά, στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου Oscar.

Με πολλά χρόνια εμπειρίας στην τέχνη του τατουάζ και του piercing σώματος, και με αυστηρή συμμόρφωση με τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας, προσφέρει μια τεράστια γκάμα σχεδίων, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να αποκτήσουν το τατουάζ της επιλογής τους, μένοντας ικανοποιημένοι και με το παραπάνω με το αποτέλεσμα.

Nico Tattoo Crew

Συνέχεια του περίφημου Nico Tattoo, με έτος ίδρυσης το 1985, το Nico Tattoo Crew αποτελεί “παιδάκι” του Σπύρου Παπακωνσταντίνου και λειτουργεί από το 2005.

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, στην πολυσύχναστη οδό Αδριανού στην Πλάκα, το team του studio αποτελείται συνολικά από 10 άτομα, με τους 6 από αυτούς να είναι και tattoo artists. Χρωματιστά, ρεαλιστικά, black & grey, new traditional, με κόμικ κ.ά. είναι κάποια από τα στιλ στα οποία ειδικεύονται. Διατίθεται και υπηρεσία piercing.

Sake Tattoo Crew

Από τα πιο φημισμένα tattoo studios –και κατά γενική ομολογία το καλύτερο– το Sake Tattoo Crew ιδρύθηκε το 2005 από το μύθο του ελληνικού γκράφιτι, Γιάννη Καραμπέτσο. Μαζί του, από την αρχή του εγχειρήματός του, βρίσκεται ο Orge, ο οποίος, μαζί με το δεκαμελές team καλλιτεχνών, συνέβαλε στην εξέλιξη και την ανοδική πορεία του studio.

Βρίσκεται στο Χαλάνδρι και πιο συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο TopShop και καλύπτει μια ευρεία γκάμα σε στιλ τατουάζ.

Uncle Chronis

Πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα tattoo crews στην Αθήνα, το οποίο σήμερα στεγάζεται στον ανανεωμένο του χώρο επί της Λεωφόρου Μεσογείων στο Χολαργό. Οι υψηλής ποιότητας tattoo και body piercing υπηρεσίες που παρέχει αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του, τα οποία έχουν αναδείξει το Uncle Chronis studio ως ένα από τα κορυφαία tattoo studios στην πόλη.