Παραδοσιακές γαλλικές βασιλόπιτες με το διάσημο πορσελάνινο γούρι PAUL, κορμοί από mousse σε υπέροχους συνδυασμούς γεύσεων, Charlotte εξωτικών φρούτων, πυραμίδες από mini macarons, μπισκοτόδεντρα βουτύρου, σοκολατένια γλειφιτζούρια και μπισκότα, αλλά και γλυκά σνακ, είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις των καταστημάτων PAUL για τα φετινά Χριστούγεννα.

Είτε πρόκειται για το δικό σας εορταστικό τραπέζι, είτε για δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα, η κορυφαία Γαλλική Boulangerie-Patisserie εγγυάται αυθεντικές γεύσεις που θα σας ταξιδέψουν στην πόλη του φωτός.

Bonhomme Pain d’épice

Κλείστε τα μάτια και μεταφερθείτε στην εποχή της Αναγέννησης με τη Bûche Chocolat praliné με βελούδινη mousse σοκολάτας, dacquoise αμυγδάλου και τραγανά κομματάκια πραλίνας.

Brioche de Noel aux agrumes

Περιπλανηθείτε νοερά στη Champs-Élysées απολαμβάνοντας ένα Roulée με απαλή κρέμα κάστανο, σαντιγύ από mascarpone, αφράτο biscuit joconde και sticks μαρέγκας.

Chocolat praline

Κάντε μια στάση στην Place Vendôme για έναν κορμό με γλυκιά mousse από σοκολάτα γάλακτος ganache, dacquoise καρύδας και μία δροσερή επικάλυψη γλάσου passion fruit.

Brioche renne

Απολαύστε τον εορταστικό Café crème ή Chocolat de Noël μαζί με γλυκά viennoiserie, υπό τους ήχους Γαλλικής jazz μουσικής. Συνοδεύστε το plateau τυριών στο γιορτινό τραπέζι με special editions παραδοσιακών ψωμιών ή τραγανές μπαγκέτες με καρύδια και cranberries.

Buche Framboise cassis

Απογειώστε το Πρωτοχρονιάτικο brunch με αλμυρά Pain surprise και λιχουδιές που θα εντυπωσιάσουν όλους τους καλεσμένους σας!

Coffret Feves

Αναμειγνύοντας τη Γαλλική κουλτούρα με την τέχνη του ψωμιού και την υψηλή ζαχαροπλαστική, η διεθνούς φήμης Boulangerie-Patisserie PAUL θα σας παρασύρει σε μια ανεπανάληπτη χριστουγεννιάτικη γευστική εμπειρία.

Sucette sapin chocolat

Αναζητήστε την πλούσια γκάμα των γλυκών ή αλμυρών πειρασμών στα ομώνυμα καταστήματα Αθήνας, Γλυφάδας και Κηφισιάς και ζήστε τη μαγεία των Γιορτών στο τραπέζι σας.

Joyeux Noël & Bonne Année!

#PAULChristmas #PAULGreece

Καταστήματα PAUL

Αθήνα: Πανεπιστημίου 10 – Τ. 210 3632352

Γλυφάδα: Πλατεία Εσπερίδων & Κύπρου 70 – Τ. 210 8947169

Κηφισιά: Λεβίδου 4 – Τ. 210 8084288

paul-bakeries.com

PAUL1889.Greece