Στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου είχαν προγραμματιστεί οι εμφανίσεις των Prodigy στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο χώρο του κέντρου «Αθηνών Αρένα». Όμως λόγω της αυξημένης ζήτησης εισιτήριων από τους θαυμαστές τους, οι διοργανωτές αποφάσισαν να αλλάξουν το πρόγραμμα, και να πραγματοποιηθεί μία συναυλία αλλά σε αρκετά μεγαλύτερο χώρο.

Έτσι λοιπόν, οι Έλληνες θαυμαστές, θα μπορέσουν να απολαύσουν το συγκρότημα στις 17 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Κλειστό Φαλήρου TaekwonDo.

Όλα τα εισιτήρια που έχουν ήδη πουληθεί, τόσο για τις 16 όσο και για τις 17 Σεπτεμβρίου, και αναγράφουν ως χώρο διεξαγωγής το Αθηνών Αρένα, ισχύουν κανονικά για την μια και μοναδική συναυλία για την Αθήνα. Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων της συναυλίας της 16ης Σεπτεμβρίου δεν επιθυμούν να παραστούν στη συναυλία, μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήρια τους και να πάρουν πίσω το αντίτιμό τους από τα καταστήματα πώλησής τους ως και την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010.

Για την συναυλία της Θεσσαλονίκης (18/9 στο ΠΑΟΚ Αρένα), έχει ήδη πωληθεί το μεγαλύτερο τμήμα των εισιτηρίων και η προπώληση συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς.