Οι βραδινές έξοδοι αποκτούν άλλο ενδιαφέρον όταν το στέκι που επιλέγετε ευνοεί το κους κους με την παρέα, το flirting ακόμη και το χορό με ένα ποτό στα… όρθια.

Καθιερωμένες μπάρες του κέντρου ενδείκνυνται για νυχτοπερπατήματα σε ατμοσφαιρικούς χώρους με ωραίες μουσικές και ακόμη πιο ωραίο κόσμο.

Gin Joint

Οι λάτρεις του τζιν το έχουν καθιερώσει ήδη ως στέκι. Η μικρή του μπάρα προδιαθέτει για ποτό στα… όρθια, ενώ η ατμόσφαιρά του μεταφέρει στην εποχή της ποταπαγόρευσης. Η ενημερωμένη κάβα με premium spirits και τα πολύ προσεγμένα cocktails το συγκαταλέγουν ανάμεσα στα τοπ μπαράκια στο κέντρο της Αθήνας.

The Dude

Από τα πιο μικρά, ωστόσο αρκετά δημοφιλές στέκι, στον πεζόδρομο της Καλαμιώτου. Το The Dude, αν και σερβίρει από το πρωί, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού για τα… ξενύχτια στη μπάρα του. Με άποψη και προσωπικότητα, ακούει ψαγμένες μουσικές και σε καθημερινή βάση έχει διαφορετικό dj.

Barreldier

Τόσο μικρό και cozy, όσο να χωράνε ιδανικά οι θαμώνες του γύρω από την μπάρα του. Με ευρωπαϊκό αέρα, το Barreldier (Βουλής 7, Στοά Μπολάνη) φημίζεται για τα ιδιαιτέρως προσεγμένα παλαιωμένα cocktails του Mario, που συναντάται πίσω από την μπάρα του. Χειροποίητα  bitters και σιρόπια, ενισχύουν τις εμπνευσμένες δημιουργίες του. Jazz και funk μουσικές συμπληρώνουν την υπέροχη ατμόσφαιρα.

Spinster

Πολυσυλλεκτικό κοινό, ανεπιτήδευτη αισθητική, παλιακό στυλ εμπνευσμένο από το κτήριο της δεκαετίας του ’50 όπου στεγάζεται και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το Spinster, στην περιοχή Γεράνι, πίσω από το Δημαρχείο Αθηνών (Ικτίνου 3), πίνει προσεγμένα cocktails και χορεύει με ψαγμένες μουσικές.

Σκουφάκι

Σταθερή αξία στη νυχτερινή ζωή της πόλης, το Σκουφάκι (Σκουφά 47-49) στο Κολωνάκι γράφει τη δική του ιστορία στη νυχτερινή ζωή της πόλης για σχεδόν 25 χρόνια. Από τα κλασικά ποτάδικα του κέντρου, διαθέτει μεγάλη μπάρα και χώρο για όρθιους, που απολαμβάνουν κλασικά και πιο δημιουργικά cocktails και ποιοτικά ποτά.

Αλεξανδρινό

Σημείο αναφοράς για την νυχτερινή ζωή στα Εξάρχεια (Εμμανουήλ Μπενάκη 69), με επιλεγμένες τζαζ μουσικές και classy αισθητική. Στη μπάρα του θα απολαύσετε vintage cocktails και εκλεκτές ετικέτες κρασιού.

7 Jokers

Μικρό, χαλαρό και παρεΐστικο, το 7 Jokers, επί της Βουλής στο Σύνταγμα, συγκεντρώνει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για τα cocktails, όσο και για τις μουσικές του. Φιλικό περιβάλλον και χαμογελαστό προσωπικό κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι τις πρωινές ώρες.

Μπρίκι

Πρόκειται για καλλιτεχνικό στέκι με επιτηδευμένο κιτς ντεκόρ, όπου επικρατεί, σχεδόν, καθημερινά το αδιαχώρητο. Συνώνυμο της Πλατείας Μαβίλη, αποτελεί σταθερή αξία τόσο για όσους δραστηριοποιούνται στη γύρω περιοχή, όσο και για εκείνους που αναζητούν ένα στέκι στο κέντρο της πόλης για ποτό και κους κους με τους φίλους, αλλά και flirting.