Πριν από δύο και παραπάνω χρόνια ακούσαμε για ντοκιμαντέρ που θα αφορά τη Ριάνα, αλλά ντοκιμαντέρ μέχρι σήμερα δεν είδαμε. Ωστόσο, αυτό αναμένεται στο επόμενο δίμηνο στις κινηματογραφικές αίθουσες, όπως ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης του, Πίτερ Μπεργκ, του οποίου η ταινία δράσης «Mile 22» βγήκε πριν λίγο καιρό στο… πανί.

«Πιστεύω ότι είναι μια εξαιρετική νεαρή γυναίκα και (η ταινία) είναι πραγματικά ένα είδος πολύ περιεκτικού πορτραίτου του τι ακριβώς κάνει τη Ριάνα να είναι το ταλέντο που είναι. Το ήθος της δουλειάς, το ταλέντο, η τύχη, η βαβούρα, το όραμα» δήλωσε ο Μπεργκ στο «Slash Film», όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Είναι μια πραγματικά, πραγματικά ενδιαφέρουσα γυναίκα και η ταινία θα βγει σε περίπου ενάμιση μήνα, άντε σε δύο μήνες θα μπορούμε να τη δείχνουμε», πρόσθεσε.

Πάντως, οι φήμες που αφορούν τη δράση της καλλιτέχνιδας από τα Μπαρμπέιντος δεν περιορίζονται στο ντοκιμαντέρ για εκείνη. Σύμφωνα με το «The Huffington Post», η Ριάνα ετοιμάζει στην Κούβα και το πρότζεκτ «Guava Island», με σκηνοθέτη τον Χίρο Μουράι.