Οι Def Leppard δεν είναι οι πρώτοι καλλιτέχνες που μπλέκονται σε καυγά με τη δισκογραφική τους. Είναι όμως οι πρώτοι που αποφάσισαν να κάνουν κάτι πραγματικά δραστικό για να την παρακάμψουν!

Τα μέλη του βρετανικού χαρντ ροκ συγκροτήματος, ηχογραφούν από την αρχή όλα τα τραγούδια τους, επειδή διαφωνούν με τη δισκογραφική για τα ποσοστά των δικαιωμάτων που λαμβάνουν από τα downloads.

Το συγκρότημα δεν κάνει επανεκδόσεις, αλλά πιστά αντίγραφα των τραγουδιών. Οι νέες ηχογραφήσεις θα τους ανήκουν ολοκληρωτικά και θα μπορούν να τις διαθέσουν όπως θέλουν εκείνοι, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κάποια εταιρία.
Το πρόβλημα είναι, βέβαια, το πώς θα πετύχουν την απόλυτη ομοιότητα με τις παλιές ηχογραφήσεις. Ο τραγουδιστής Joe Elliott δεν έχει αυταπάτες.

«Δεν μπαίνεις στο στούντιο και λες «Λοιπόν παιδιά ας ηχογραφήσουμε» και το τραγούδι γίνεται μέσα σε τρία λεπτά. Πού θα βρω τη φωνή ενός 22χρονου; Έπρεπε να τραγουδήσω με συγκεκριμένο τρόπο για να καταφέρω να βγάλω την ίδια φωνή. Είναι πραγματικά δύσκολη δουλειά αλλά μεταξύ μας το διασκεδάζουμε».