Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η σκηνή του Θεάτρου Badminton θα γεμίσει με τη λάμψη και την αίγλη του West End του Λονδίνου.

Οι τρεις κορυφαίοι πρωταγωνιστές των λονδρέζικων παραγωγών, Ramin Karimloo (Love never dies, The phantom of the opera), Simon Bailey (Les miserables, The phantom of the opera) και Stephen Rahman-Hughes (West side story, Bombay dreans) ενώνουν τις φωνές τους με τη Φωτεινή Δάρρα σε μια θεαματική γκαλά συναυλία που υπόσχεται να χαρίσει τέσσερις μουσικές βραδιές ανεπανάληπτης καλλιτεχνικής αξίας. Μαζί τους θα είναι και 45μελής σύγχρονη ορχήστρα.

Πρόκειται για μια σπάνια καλλιτεχνική συγκυρία, αφού τα καλύτερα τραγούδια των μεγαλύτερων μιούζικαλ του West End, όπως τα Les Miserables, Cats, Jesus Christ Superstar, Miss Saigon, Rent, Love Never Dies, We Will Rock You, Hair, Evita, Disney’s Beauty And The Beast, Wicked και The Phantom Of The Opera, ερμηνεύονται από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές τους που αποτελούν αυτή τη στιγμή την αφρόκρεμα της θεατρικής σκηνής του Λονδίνου.

Η ιδιαίτερη φωνή και η ερμηνευτική δεξιοτεχνία της Φωτεινής Δάρρα συμπληρώνουν ιδανικά αυτό το All-Star Cast.

Το «West End Stars In Concert» που εμφανίζεται στις 20, 21, 22 και 23 Δεκεμβρίου 2011, στο θέατρο Badminton, είναι μια παραγωγή της TGM – Theatrical Management Group και παρουσιάζεται σε συνεργασία με την ADaM Productions.

Εισιτήρια: από 20 έως 75 ευρώ. Προπώληση: 210-8840600, www.ticketnet.gr, www.viva.gr στα ταμεία του θεάτρου Badminton και σε όλα τα Public και τα Metropolis.