Ο πιο παραμυθένιος και μαγικός προορισμός στην πόλη ζωντανεύει όλη τη μαγεία των Χριστουγέννων, κάνοντάς μας να νιώθουμε και πάλι παιδιά αλλά και να πιστέψουμε για λίγο στα θαύματα. Το «The Christmas Factory», για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά μας υποδέχεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για να κάνει πραγματικότητα τα πιο αθώα και παιδικά όνειρά μας. Εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, αμέτρητες προτάσεις για παιχνίδι αλλά και δώρα, πολλά δώρα μας περιμένουν καθημερινά στο πιο χριστουγεννιάτικο σημείο της πόλης. Με μια πληθώρα συναρπαστικών εκδηλώσεων, με περισσότερα δωρεάν παιχνίδια, ευφάνταστα εργαστήρια και πεντανόστιμες λιχουδιές, το «The Christmas Factory» καταφέρνει για ακόμη μία χρονιά να συνδυάσει την ποιοτική ψυχαγωγία με την αληθινή διασκέδαση και να προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες του στιγμές που θα τους μείνουν πραγματικά αξέχαστες. Άλλωστε τα όμορφα παραμύθια δεν ξεγράφονται ποτέ από την μνήμη μας! Μάθετε, λοιπόν, ποιοι λόγοι θα σας κάνουν να το επισκεφτείτε και φέτος και, έτσι, να ζήσετε το προσωπικό σας χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

Μαγικό Δέντρο Χριστουγέννων

magiko_dentro_edited Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του θεματικού πάρκου, το Μαγικό Δέντρο των Χριστουγέννων μοιάζει πιο επιβλητικό από ποτέ, καθώς το ύψος του αγγίζει τα 15 μέτρα! Πλούσια σε χρωματιστά στολίδια τα φουντωτά κλαδιά του και γεμάτα με ξωτικά και δώρα, κάθε μέρα σε αυτά θα φυτρώνουν όλο και περισσότερα δώρα για τους επισκέπτες του Christmas Factory.

Μεγάλοι Διαγωνισμοί

megaloi_diagwnismoi_edited Φέτος μας δίνεται η δυνατότητα κάθε φορά που επισκεπτόμαστε το Christmas Factory να δοκιμάζουμε και την τύχη μας, καθώς ο τροχός του δέντρου σε όποιον τον δοκιμάσει προσφέρει μία συμμετοχή στο διαγωνισμό για ένα ταξίδι στη Eurodisneyland καθώς και πληθώρα άλλων ξεχωριστών δώρων.

Δωρεάν Δράσεις

dwrean_draseis_edited Πληθώρα επιλογών σε δωρεάν δράσεις για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του «The Christmas Factory» βρίσκονται στη διάθεσή σας για να περάσετε τον χρόνο σας σε αυτό όσο πιο ευχάριστα και… χριστουγεννιάτικα γίνεται. Επίσκεψη στο θρόνο του Άη Βασίλη για να του παραδώσετε το γράμμα που έχετε γράψει στο ταχυδρομείο, κατασκευή προσωπικής κονκάρδας- παράσημου με την βοήθεια των μικρών ξωτικών αλλά και φουσκωτά για απεριόριστο παιχνίδι. Εσείς, τι θα επιλέξετε;

Χριστουγεννιάτικη αγορά

xristougenniatiki_agora_edited Γύρω από το δέντρο έχει στηθεί μία μικρή χριστουγεννιάτικη αγορά με σπιτάκια- περίπτερα καταστημάτων με κάθε είδους καλούδια! Μια μεγάλη γκάμα από χειροποίητα γούρια για το νέο έτος, t-shirts με prints αγαπημένων ηρώων για μικρούς και μεγάλους, μέχρι γλυκά, κούπες κ.α. μας βάζει σε πειρασμό για χριστουγεννιάτικες αγορές δίχως τελειωμό.

Πλούσιες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις

kallitexnikes_ekdilwseis_edited Όχι μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά 150 διαφορετικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις γεμίζουν το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα στο «The Christmas Factory» αυτή τη χρονιά. Μια μεγάλη γκάμα σε μουσικές και θεατρικές παραστάσεις αλλά και πληθώρα άλλων happenings σας περιμένει στο αγαπημένο μας θεματικό πάρκο για να περάσετε την φετινή εορταστική περίοδο πιο απολαυστικά από ποτέ. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.greekguide.com