Τη ζωή του γνωστού Ιταλού μόδιστρου Τζιάνι Βερσάτσε θα ενσαρκώσει στην οθόνη ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Ο ηθοποιός, ο οποίος για χάρη του ρόλου, παρακολουθεί μαθήματα σχεδίου μόδας στο Central Saint Martins στο Λονδίνο, θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια αυτοβιογραφική ταινία του δολοφονηθέντος σχεδιαστή μόδας.

Εκπρόσωπος του γνωστού οίκου μόδας δήλωσε ωστόσο, ότι η εν λόγω ταινία δεν έχει την έγκριση της εταιρείας, σύμφωνα με τον guardian.

Να σημειωθεί ότι το 1997, ο διάσημος μόδιστρος Τζιάνι Βερσάτσε έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης, έξω από το σπίτι του στο Μαϊάμι των ΗΠΑ. Δράστης ήταν ο Άντριου Κιουνάναν, ο οποίος αυτοκτόνησε οκτώ ημέρες αργότερα.

Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Δανός Μπιλι Σαντερς και θα αποτυπώνει την καθημερινή ζωή του μοδίστρου, από τον τόπο γέννησής του μέχρι το Μαϊάμι όπου δολοφονήθηκε.

Ο Μπαντέρας αναφερόμενος στα μαθήματα που παρακολουθεί, δήλωσε ότι «είμαι εδώ για να αποκτήσω γνώση. Έχω παίξει σε 92 ταινίες και δεν πρόκειται να σταματήσω. Θα συνεχίσω να κάνω ταινίες και να σκηνοθετώ».

Να σημειωθεί ότι πέρα από τον χώρο του κινηματογράφου, στη δεκαετία του ’90, ο ηθοποιός λάνσαρε τη δική του σειρά με αρώματα και γυαλιά ηλίου που φέρουν το όνομά του.