Αν είστε στην πόλη. Βγείτε έξω! Υπάρχουν βραδιές με μουσικές για όλα τα γούστα. Τι, δεν το πιστεύετε; Δείτε που μπορεί να πάτε να κουνηθείτε και να αδράξετε το καλοκαίρι:

Μεγάλο tech house party με καλεσμένους τους Φινλανδούς παραγωγούς της εταιρείας Moodmusic, Sasse και Phonogenic . Mαζί τους οι δικοί μας Stel και John Dalagelis. Που; Ammos Beach. Ώρα; 23:30 και είσοδο € 15.

Για πιο φάνκι και ρέγγε διάθεση στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στο Higgs (Πλατεία Κοτζιά), ένα Freestytle party με τους Blend a.k.a. Mishkin, Anna Mystic, Who Am I και Harris. Ώρα:23:00 με ελεύθερη είσοδο.

Για καλοκαιρινούς ήχους από τα ’40s και τα ’50s, χορό, νεροπίστολα και μπουγέλο πηγαίνετε στο Floral (πλατεία Εξαρχείων). Ώρα: 22:00 με ελεύθερη είσοδο.

Για chill out, house και tech house ήχους από τους Memphidos, Andreas Fuzzbox και Philipp Draf μπορείτε να πάτε στο Almodobar (Γκάζι). Ώρα: 23:00 με ελεύθερη είσοδο.

Τέλος για τους έχοντες πιο κίνκι διάθεση υπάρχει η Zorya που έρχεται από το Amsterdam για ένα ξεχωριστό fetish «go go dancing» υπό τους ήχους των resident DJs Γιώργου Φακίνου και Γιάννη Μαντωνανάκη. Πού: Second Skin, ώρα: μεσάνυχτα και είσοδο: € 10 (με ποτό).