Στη παρουσίαση της καινούργιας της διαδραστικής ιστοσελίδας, Pottermore.com, η JK Rowling ανακοίνωσε κάποια αρκετά ενδιαφέροντα νέα για όλους τους θαυμαστές του ήρωα των βιβλίων της, Χάρι Πότερ. Αρχικά ανακοίνωσε τη μετατροπή και των εφτά βιβλίων της σε ψηφιακή μορφή, ώστε να μπορεί κάποιος να τα διαβάσει και από τα ολοένα και πιο διαδεδομένα ηλεκτρονικά βιβλία.

Μέσα στην εν λόγω ιστοσελίδα, οι φίλοι του Πότερ θα έχουν πρόσβαση σε ανέκδοτο φωτογραφικό από τις ταινίες, διαδραστικά παιχνίδια,  καθώς και εκτενείς πληροφορίες για τους χαρακτήρες των βιβλίων από το οικογενειακό τους δέντρο μέχρι τις συμπάθειές τους. Θα μπορούν ακόμα να «ανεβάζουν» ζωγραφιές και σκέψεις τους. Επεσήμανε ότι το περιβάλλον απόλυτα φιλικό και ασφαλές για παιδιά.

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε προς απογοήτευση όλων ότι δεν διατίθεται να γράψει και όγδοο βιβλίο συνέχεια στα προηγούμενα, αν και αναμφισβήτητα ήταν από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Επικεντρώθηκε περισσότερο στην προώθηση της ηλεκτρονικής μορφής των βιβλίων.

Ωστόσο υπάρχουν φήμες για κάποια διαδραστικά μέσω διαδικτύου παιχνίδια τα οποία θα εισάγουν τους χρήστες σε ένα ουσιαστικά κυνήγι θησαυρού, με έπαθλα «μαγικά» ραβδιά που θα είναι διασκορπισμένα σε διάφορα σημεία του πλανήτη.

Προς το παρόν το επόμενο που έχουμε να περιμένουμε από τον μικρό μάγο είναι η τελευταία του ταινία.