Ο Γιάννης Χουβαρδάς δέχτηκε ερωτήσεις για την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ». Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», ο σκηνοθέτης ευχαρίστησε την εκπομπή για την επικοινωνία, όμως δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα.

«Ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό σας μήνυμα. Δεν έχω όμως να προσθέσω τίποτε ή να πω κάτι διαφορετικό από την ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση του Γιάννη Χουβαρδά, την οποία το θεατρικό κοινό περίμενε με ανυπομονησία τη φετινή σεζόν στο Εθνικό Θέατρο.

Η πρεμιέρα του «Βασιλιά Ληρ» στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού θεάτρου έγινε στις 16 Δεκεμβρίου με τον Λεωνίδα Κακούρη να ερμηνεύει τον εμβληματικό σαιξπηρικό ήρωα, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Και ξαφνικά, με τον ερχομό της νέας χρονιάς, ο ηθοποιός με μία ανάρτηση στα social media έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από την παράσταση του Εθνικού, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Τη θέση του θα πάρει ο Γιάννης Νταλιάνης, ο οποίος στην αρχική διανομή υποδύονταν τον Δούκα του Κεντ, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού θεάτρου, ενώ οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν ξανά από το Σάββατο 13 Ιανουαρίου.

Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κακούρη που κατέβηκε

Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram ένα βίντεο με ένα ανάστατο σπίτι και τον ίδιο να κάνει λόγο για ένα γενικό ξεκαθάρισμα στη ζωή του με την αλλαγή της χρονιάς.

Συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κακούρης έγραψε στην ανάρτησή του: «Προς φίλους και όλους τους νέους φίλους που θα κάνουμε μέσα στο 2024 και όσους πέρασαν καλά στη γιορτή που έκανα για να γιορτάσω την επιστροφή μου στη ΖΩΗ μετά από 4 μήνες ΑΣΚΗΤΙΚΗΣ για να καταφέρω να αρθρώσω τον βαρύ και Αθάνατο λόγο του Βασιλιά ΛΗΡ!!! Δήλωσα Πίστη σε έναν πολύ σκληρό και άτεγκτο Σκηνοθέτη (πλην όμως σπουδαίου και κατά βάθος παιδιού που ψάχνει στοργή και αγάπη). Αυτά!!!! Και απόψε μην πιείτε πολύ …. Και σταματήστε να παίρνετε στο λαιμό σας Αθώες ψυχές… Καλή μας Χρονιά!!!!».

Ο ηθοποιός ακούγεται να λέει επίσης ότι δεν αντέχει άλλο τους τοξικούς ανθρώπους, ενώ προτιμάει τους φίλους και το σκυλάκι του. «Αυτά είναι αποτελέσματα 5 ημερών. Και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα», συμπλήρωσε.

Η ανάρτηση δεν είναι πλέον διαθέσιμη στη σελίδα του.