Η διάσημη σταρ Κιμ Καρντάσιαν συνεχίζει τη συνεργασία της με έναν από τους «πιο ισχυρούς παράγοντες στην τηλεόραση», τον παραγωγό και σεναριογράφο Ράιαν Μέρφι, μετά τη συμμετοχή της, στη 12η σεζόν του «American Horror Story». Η διάσημη τηλεπερσόνα θα πρωταγωνιστήσει σε νέα δραματική σειρά για το Hulu έχοντας τον ρόλο επιτυχημένης δικηγόρου διαζυγίων στο Λος Άντζελες.

Ο Τζον Ρόμπιν Μπάιτζ έχει αναλάβει το σενάριο της σειράς μαζί με τον σεναριογράφο του spinoff «American Horror Story: Delicate» Τζόσεφ Μπέικεν. Σύμφωνα με πηγές στο Deadline, όταν ο διάσημος δημιουργός μαζί με τους σεναριογράφους παρουσίασαν την ιδέα της σειράς στην Kαρντάσιαν και στη μητέρα της και μάνατζερ, Κρις Τζένερ, δεσμεύτηκαν να προχωρήσουν στην υλοποίησή της αμέσως.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2024 και η πρεμιέρα αναμένεται στις αρχές του 2025. Επίσης η Καρντάσιαν έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της και στην επερχόμενη κωμωδία «The Fifth Wheel» την οποία απέκτησε το Νέτφλιξ τον Νοέμβριο μετά από πρωτοφανή «πόλεμο» διεκδίκησης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, αυτό είναι το πρώτο πρότζεκτ του Μέρφι στο πλαίσιο της νέας του συμφωνίας με την Disney, με παραγωγό την 20th Television.