Τo ΜAD και η IKEA, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, με σύνθημα «Μαζί δημιουργούμε νέες δυνατότητες», καλούν νέους δημιουργούς μόδας να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο μεγαλύτερο event μόδας και μουσικής στην Ελλάδα, το MadWalk 2023 by Three Cents.

Το δημιουργικό αυτό project, που βασίζεται στο νέο εταιρικό αφήγημα της IKEA, δίνει την ευκαιρία σε νέους σχεδιαστές να εμπιστευτούν την έμπνευσή τους και να δημιουργήσουν ένα μοναδικό catwalk αντάξιο των μεγάλων σχεδιαστών, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στο Tae Kwon Do.

Το CREATORS LAB ΑΠΟ ΤΗΝ IKEA, υποδέχεται όλους εκείνους που η δημιουργικότητα είναι πηγή ζωής και προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια για ένα νέο δρόμο. Ένα δρόμο με αμέτρητες και νέες δυνατότητες, που τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Οι άνθρωποι είμαστε δημιουργοί, γι’ αυτό και όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν την ιστοσελίδα madwalk.gr και να δηλώσουν συμμετοχή στην αντίστοιχη φόρμα, μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό και μία φωτογραφία της δημιουργίας που έχουν ονειρευτεί να παρουσιάσουν, μέχρι την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου.

Οι κριτές του CREATORS LAB ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΕΑ, Κώστας Ζήσης και Απόστολος Μητρόπουλος – Fashion Directors του MadWalk 2023 by Three Cents, Νίκος Τάγης – Creative Director του MadWalk 2023 by Three Cents και η Communication Director της ΙΚΕΑ, Άντα Γιαννεσκή, θα επιλέξουν τους 8 finalists που θα ζήσουν τη μοναδική αυτή εμπειρία!

Συντονιστείτε στο MAD TV, το MAD Radio 106.2 και τα Social Media του MAD και της IKEA Greece για να τα μάθετε όλα!