Ένας διαφορετικός ποδοσφαιρικός αγώνας θα διεξαχθεί αύριο στο γήπεδο της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό. Στη σέντρα θα βρεθούν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν για την ενίσχυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στην Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά και στην αντίστοιχη Ένωση της Αθήνας θα διεξαχθεί αύριο στις 17:00.

Τον αγώνα συνδιοργανώνει η Ένωση Παλαιμάχων Πειραιά σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Πειραιά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με στόχο την ενίσχυση κατοίκων του Πειραιά και των ευρύτερων περιοχών του, που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και αντιμετωπίζουν προβλήματα ανεργίας, υγείας και περιθωριοποίησης.

Οι παίκτες και οι θεατές καλούνται αντί για εισιτήριο να φέρουν μαζί τους ξηρά τροφή, ενώ τα τρόφιμα που θα μαζευτούν θα διατεθούν σε όσους εξυπηρετεί η Κοινωνική Υπηρεσία του Ερυθρού Σταυρού Πειραιά.

Πριν από την έναρξη του αγώνα θα διεξαχθεί τουρνουά με παιδιά ηλικίας 8 και 9 ετών από ακαδημίες ομάδων ποδοσφαίρου της Αθήνας και του Πειραιά.