Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του newsbeast.gr και 4 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα διήμερο για 2 άτομα σε Double Room και άλλοι 4 από ένα διπλό free pass για την πισίνα του ξενοδοχείου Marathon Beach Resort.

To Marathon Beach Resort, το ξενοδοχείο – ορόσημο των περασμένων δεκαετιών, είναι μια πολύ ικανοποιητική επιλογή για όσους έχουν ανάγκη να αποδράσουν και να ζήσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. To Marathon Beach Resort βρίσκεται μπροστά στην παραλία – σε μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της ιστορικής περιοχής της Νέας Μάκρης.

Είναι περιτριγυρισμένο από κήπους με άμεση πρόσβαση στην πισίνα και το εστιατόριο του ξενοδοχείου και σε απόσταση αναπνοής από την παραλία. Διαθέτει μπαρ, καφέ και καταστήματα λιανικής πώλησης.

Οι πελάτες απολαμβάνουν μοναδική άνεση και εξυπηρέτηση σε ένα όμορφο περιβάλλον της ομορφιάς με τη συνεχή προσπάθεια της ομάδας του Marathon Beach Resort να ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Το κάθε διήμερο για 2 άτομα σε Double Room περιλαμβάνει:

– πρωινό
– ημιδιατροφή (γεύμα ή δείπνο) που περιλαμβάνει 1 σαλάτα, 2 ορεκτικά, 2 κυρίως πιάτα, 2 γλυκά και νερό) και για τις δύο ημέρες της διαμονής – το ένα γεύμα ή δείπνο θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο του ξενοδοχείου ενώ το άλλο στο ΣΤΕΚΙ, την παραδοσιακή ταβέρνα του Marathon Beach Resort.
– 4 δωρεάν cocktails (2 στο bar BARAKI και δύο στο pool bar του ξενοδοχείου)

Κάθε διπλό free pass για την πισίνα του ξενοδοχείου περιλαμβάνει:

– δωρεάν είσοδο και χρήση της πισίνας
– δωρεάν 2 ξαπλώστρες και ομπρέλα
– 1 καφέ για κάθε άτομο

Ακριβώς μια απόσταση περίπου 38klm από την Αθήνα και 24 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο, το ξενοδοχείο προσφέρει μια λύση για όσους αναζητούν φιλικές προς την οικογένεια διακοπές ρομαντικές αποδράσεις για ζευγάρια. Ακόμα αποτελεί μια έξυπνη επιλογή και για εταιρικές εκδηλώσεις καθώς και για κοινωνικές δεξιώσεις.

Το Marathon Beach Resort είναι ένα ιδανικό μέρος για διακοπές και συνδυάζει στοιχεία deco, τροπικά και μεσογειακά στοιχεία που παρασύρουν τις αισθήσεις.

Χτισμένο μπροστά στην παραλία – σε μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της ιστορικής περιοχής της Νέας Μάκρης.

1.Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε
    το κουμπί Like που βρίσκεται από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό
0

Νικητές Διαμονής

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΓΛΟΥ
ΗΛΙΑΣ ΤΣΑΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΛΕΞΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΚΟΣ

Νικητές FreePass

ΜΑΡΙΑ ΜΗΤΣΗ
ΖΗΣΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΝΕΛΛΑΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟΥ

Αναπληρωματικοί

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΝΑΣ
ΚΛΑΙΡΗ ΓΙΑΝΝΕΛΗ
KAΡΑΤΖΑ ΕΥΔΟΞΙΑ
ΑΝΤΙΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑΚΗΣ
ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Έναρξη :  10.07.2014
Λήξη : 
21.07.2014
Νικητές :
8 (4+4)
Αναπληρωματικοί :
8 (4+4)
Δώρα :  4 διημέρα (8 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα σε Double Room και 4 διπλά (για δύο άτομα) free pass για την πισίνα του ξενοδοχείου