Δέκα διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ποιος τη ζωή μου» κέρδισαν, μετά από κλήρωση, δέκα αναγνώστες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό που διοργάνωσε το newsbeast.gr.

Η παράσταση που ανεβαίνει μέχρι τις 9 Ιουνίου στο θέατρο Badminton, παρουσιάζει τη ζωή του Μίκη Θεοδωράκη και ταυτόχρονα ένα συγκλονιστικό ταξίδι στο χρόνο της νεότερης Ελλάδας.

Η Ελλάδα «ταξιδεύει» από το 1922 μέχρι τις μέρες μας, μέσα από τη ζωή, τις μουσικές και τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Η ζωή του μεγάλου έλληνα μουσικοσυνθέτη, αποκαλυπτική και παρούσα, συνοδεύει και συνοδεύεται από τα σημαντικότερα κοινωνικοπολιτικά γεγονότα του αιώνα που πέρασε: Μικρασιατική καταστροφή, δικτατορία του Μεταξά, Κατοχή, Δεκεμβριανά, Εμφύλιος, Εξορίες, «Άνοιξη της δεκαετίας του `60», δικτατορία, Μεταπολίτευση.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης ακούγονται πάνω από 50 τραγούδια – σταθμοί του Μίκη Θεοδωράκη που παράλληλα συνδέονται και με την ιστορία της νεότερης Ελλάδας, σε μια παράσταση όπου συνυπάρχουν το θέατρο, ο χορός, η μουσική, ο κινηματογράφος…

Πρωταγωνιστούν οι Γρηγόρης Βαλτινός, Φιλαρέτη Κομνηνού, Αρης Λεμπεσόπουλος, Ελισάβετ Μουτάφη, Κώστας Μακεδόνας και Γιώτα Νέγκα. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Θέμης Μουμουλίδης.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και διεκδικήστε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για τις 6 Ιουνίου, προσφορά της We Promotion και του newsbeast.gr.

Έναρξη: 4.6.2013
Λήξη: 6.6.2013
Δώρο: 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ποιος τη ζωή μου;» στις 6/6
Νικητές: 10

Οι νικητές είναι οι εξής :
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΚΑΖΑΝΑΚΗ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΕΛΗΝΙΑΡΗ
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΣ
ΛΕΟΝΤΙΔΗΣ ΙΑΣΩΝΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΡΟΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΚΟΥΒΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
ΙΟΑΝΝΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΠΙΤΖΗΣ