Το Ράλλυ Ακρόπολις 2022 φέρνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, με ένα μοναδικό θέαμα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το ΟΑΚΑ των Ολυμπιακών αγώνων, των συναυλιών και των αμέτρητων αθλητικών αναμετρήσεων, ανανεωμένο αλλά και «μεταμορφωμένο» σε πίστα, υποδέχεται τον κορυφαίο θεσμό αγώνων Ράλι στον κόσμο για μία και μοναδική παράσταση των πλέον καταξιωμένων οδηγών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, με τα καλύτερα αγωνιστικά αυτοκίνητα στα πενήντα χρόνια του WRC.

Η ΕΚΟ Super Special Stage @Olympic Stadium, που θα συνδυαστεί με την εκκίνηση του αγώνα στις 8 Σεπτεμβρίου, αποτελεί το πλέον αναμενόμενο γεγονός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι 2022 καθώς σπάνια οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ειδικότερα των αγώνων Ράλλυ έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τόσο κοντά τους πρωταγωνιστές ενός Πρωταθλήματος που κατά κανόνα εξελίσσεται σε ορεινές διαδρομές, με περιορισμένη πρόσβαση και πολλές φορές κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Το αναβαθμισμένο Ολυμπιακό Στάδιο, έχοντας «αποχωριστεί» το γρασίδι για μια ασφάλτινη διαδρομή συνολικού μήκους 2 χιλιομέτρων, ανοίγει τις πύλες του σε κάθε φίλο του σπορ, ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας, εξασφαλίζοντας σπουδαία δράση από την άνεση των κερκίδων του. Η χάραξη της διαδρομής είναι παράλληλη, κάτι που σημαίνει ότι τα αυτοκίνητα θα αγωνίζονται ανά δυάδες, χαρίζοντας μια μοναδική εικόνα στους θεατές και εκτοξεύοντας ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον.

Τα εισιτήρια για αυτό το μοναδικό υπερθέαμα ξεκινούν από την τιμή των 10 ευρώ και διατίθενται μέσω του viva. Περισσότερες λεπτομέρειες βρίσκονται στον σύνδεσμο:

Από 10 💶 τα 🎫 για την Υπερειδική Διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο OAKA Athens Olympic Complex, με την οποία θα…

Posted by EKO Acropolis Rally on Monday, June 20, 2022