Τον ρόλο του κατασκόπου με την άδεια της…αστυνομίας θα υποδυθεί ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο οδηγός της Ferrari αποδέχθηκε τελικά την πρόσκληση του Νίκο Ρόσμπεργκ και θα δώσει την Παρασκευή το παρόν στη σύσκεψη της ομάδας της Mercedes ενόψει του κυριακάτικου Γκραν Πρι στη Μαλαισία.

Η είδηση δημοσιοποιήθηκε από τον Ρόσμπεργκ, που έγραψε ότι «χαίρομαι ιδιαίτερα, που θα υποδεχθώ την Παρασκευή στη σύσκεψη των μηχανικών μας τον επίτιμο προσκεκλημένο κύριο Φέτελ».

Οι δύο οδηγοί, που συνδέονται με φιλία, είχαν ανταλλάξει ανάλογα σχόλια μεταξύ σοβαρού και αστείου στη συνέντευξη Τύπου μετά το Γκραν Πρι της Αυστραλίας. Εκεί είχε εκδηλώσει ο Φέτελ την επιθυμία, να μάθει επιτέλους τα μυστικά της παντοδυναμίας της Mercedes και ο Ρόσμπεργκ του είχε απευθύνει μία πρώτη πρόσκληση για επίσκεψη στα πάντοκ της ομάδας.

Τώρα επανήλθε ο Ρόσμπεργκ και ανακοίνωσε στον Φέτελ «αγαπητέ Σεμπάστιαν, ιδού η επίσημη πρόσκληση για την ενημερωτική μας σύσκεψη σε εμάς, την Παρασκευή στις 16.00 στην Σεπάνγκ. Μην ξεχάσεις το μπλοκάκι για τις σημειώσεις».

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Μελβούρνης είχε ευχηθεί εξάλλου ο Ρόσμπεργκ, να γίνει η Ferrari σύντομα ανταγωνιστική με τη Mercedes, για να του απαντήσει ο Φέτελ: «Το ελπίζεις πραγματικά; Σοβαρά τώρα; Νικήσατε με διαφορά 30 δευτερολέπτων και ελπίζεις, να σας ‘’πιάσουμε’’; Δηλαδή ελπίζεις, να γίνετε πιο αργοί;».

Ο Ρόσμπεργκ επέμεινε στην άποψή του, ότι ο ανταγωνισμός θα έκανε καλό στη Formula 1 και πάνω εκεί είχε ζητήσει ο Φέτελ μία επίσκεψη στα άδυτα της Mercedes! Ενδιαφέρον θα έχουν σίγουρα οι δηλώσεις των δύο Γερμανών πιλότων μετά τη συνάντηση!

Πηγή: gazzetta.gr