Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Εκδήλωση για τον Οκτώβριο του 2021 στο Πεδίον του Άρεως με τίτλο «Πεδίον Ωραίων Οχημάτων».

Σκοπός της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής ήταν η ζωντανή παρουσίαση στο κοινό, της ιστορίας και της εξέλιξης των αυτοκινήτων τα τελευταία 100 χρόνια.

Μέσα σε ένα καταπράσινο Άλσος, οι χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν για λίγο πίσω στο χρόνο παρέα με 170 αυθεντικά οχήματα από το 1919 μέχρι το 2019.

Ιστορικά οχήματα και Supercars εκτέθηκαν στο κοινό που για πρώτη φορά είχε την ευκαιρία να βιώσει στον ίδιο χώρο αυτή την συνύπαρξη. Οι Αθηναίοι είδαν, άγγιξαν και άκουσαν πολλές σπάνιες και πανέμορφες κατασκευές που πλέον αποτελούν ένα θρυλικό κομμάτι της πολιτισμικής κληρονομιάς της χώρας μας, ενώ μουσική των δεκαετιών 50,60,70,80 συνόδευε το κοινό, παρέα με χορευτικό συγκρότημα εποχής.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κος Γεώργιος Πατούλης, μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό του, καθώς και εκπρόσωποι άλλων συναρμόδιων φορέων, απένειμαν αναμνηστικά έπαθλα στους πρωτεύσαντες στις διαφορετικές κατηγορίες τύπων αυτοκινήτων.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Νίκος Τσάδαρης

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.