Ο Λιούις Χάμιλτον συγκρατήθηκε όσο μπορούσε μπροστά στα ΜΜΕ μετά την αρνητική τροπή που πήρε για τον ίδιο το Grand Prix του Σπα. Έδειχνε, ωστόσο, έξαλλος με τον ομόσταβλό του, Νίκο Ρόσμπεργκ.

«Ήταν τόσοι Βρετανοί φίλαθλοι εδώ και δεν μπόρεσα να τους χαρίσω ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Τι να πω; Είναι απογοητευτικό. Όχι μόνο για μένα, αλλά για όλη την ομάδα, γιατί θα μπορούσαμε να κάνουμε εύκολα το 1-2», δήλωσε.

Για την επαφή με τον Γερμανό είπε: «Όταν οδηγούσα δεν κατάλαβα καλά τι έγινε. Ένιωσα μια δυνατή επαφή στο πίσω μέρος του μονοθεσίου. Του είχα δώσει αρκετό χώρο και κράτησα τη γραμμή μου, αλλά έγινε αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω γιατί με χτύπησε, αλλά σίγουρα θα έχει φύγει χαρούμενος από τον αγώνα. Είναι θέμα της ομάδας τι θα κάνει τώρα».

Για το γεγονός ότι δεν υπήρξε τιμωρία του Ρόσμπεργκ τόνισε: «Μου θυμίζει το σχολείο. Οι καθηγητές μιλάνε, αλλά δεν κάνουν κάτι. Απλά σε τιμωρούν. Εδώ δεν κάνουν ούτε αυτό. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Απλώς θα πρέπει να μαζέψω τις σκέψεις μου και να επιτεθώ σαν τρελός στους επόμενους αγώνες».

Κληθείς να σχολιάσει τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Ρόσμπεργκ, που θεωρείται υπεύθυνος και από την ομάδα του για την επαφή, είπε: «Δεν κάνει καμία διαφορά για μένα. Δεν κατάφερα να τερματίσω και αυτό είναι που μετρά».

Τέλος, για τη μάχη του τίτλου είπε: «Δεν είναι καλά τα πράγματα. Χρειάστηκα πολύ καιρό για να μαζέψω τη διαφορά και τώρα πάλι είμαι πίσω. Ξέρω όμως ότι τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Έχω ένα σπουδαίο μονοθέσιο και μια σπουδαία ομάδα και θα συνεχίσω τη μάχη».

Πηγή: sport-fm.gr