Πριν το φημολογούμενο ντεμπούτο της Mercedes AMG GT τον προσεχή Οκτώβριο στην έκθεση Παρισιού, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό της. Έτσι, για ορεκτικό…

Κατά τα φαινόμενα, η Mercedes AMG GT θα λανσαριστεί επισήμως στην προσεχή έκθεση Παρισιού τον Οκτώβριο. Παρόλο που το μόνο επίσημο στοιχείο που υπάρχει προς το παρόν για αυτήν είναι οι εικόνες του εσωτερικού της, το autotriti δημοσιεύει ψηφιακές εικόνες του εσωτερικού της. Με βάση αυτές, μπορείτε να εμπλουτίσετε τη φαντασία σας για την Mercedes AMG GT.

Αντλώντας έμπνευση από τις SL και SLS AMG, το εσωτερικό της GT είναι ταυτόχρονα σπορ και κομψό. Τα σπορ δερμάτινα καθίσματα είναι δίχρωμα, ενώ το τιμόνι έχει επίπεδη βάση (flat-bottomed) και διάκοσμο από ανθρακονήματα. Η πλατιά κεντρική κονσόλα φέρει μεταλλικά στοιχεία, οθόνη αφής COMAND και τον επιλογέα της AMG, ο οποίος δείχνει να διαθέτει πέντε λειτουργίες. Στην κονσόλα βρίσκονται, επίσης, τα χειριστήρια για τη ρύθμιση της σκληρότητας της ανάρτησης, την απενεργοποίηση του traction, αλλά και για τη ρύθμιση του ήχου της εξάτμισης.

Αλλα στοιχεία που παρατηρούμε στις φωτογραφίες είναι οι κυκλικοί αεραγωγοί και η δερμάτινη επένδυση ολόκληρου του ταμπλό. Επιπλέον, η οροφή είναι καλυμμένη από Alcantara, ενώ εκεί βρίσκεται και μια κονσόλα με πλήθος διακοπτών.

Πηγή: autotriti.gr