Με την νίκη στον εναρκτήριο αγώνα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος TCR στη Monza, και τη δεύτερη θέση στον επόμενο αγώνα, ο διεκδικητής του τίτλου για το 2019 TCR Julien Briché εξασφάλισε δύο ακόμα τερματισμούς του Peugeot 308 TCR στο podium.

Το σκηνικό του τρίτου γύρου της σεζόν για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα TCR του 2020, στη θρυλική πίστα της Monza στην Ιταλία, βρίσκει τον Julien Briché (που η τύχη δεν ήταν με το μέρος του μέχρι στιγμής φέτος) να ανακαλύπτει τον παλιό καλό του εαυτό στο τιμόνι του Peugeot 308 TCR.

Αφού προηγήθηκε στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά, ο δευτεραθλητής του 2019 συνέχισε να ηγείται και στα προκριματικά καθώς βρέθηκε να ξεκινά από την τέταρτη θέση του grid. Στον πρώτο αγώνα, εκμεταλλεύτηκε μια επαφή των δύο αντιπάλων του και κατάφερε να ανέβει αμέσως στη δεύτερη θέση, προτού πάρει το προβάδισμα στον δεύτερο γύρο παραμένοντας εκεί μέχρι τον τερματισμό.

Με αυτόν τον τρόπο, ο οδηγός και επικεφαλής της ομάδας JSB Compétition επέστρεψαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου, για πρώτη φορά μετά τον τελευταίο αγώνα του 2019, επίσης στη Monza.

Την επόμενη μέρα, ο οδηγός ολοκλήρωσε το εξαιρετικό Σαββατοκύριακο στην Ιταλία, ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, στον δεύτερο αγώνα, μετά από έντονη πίεση που άσκησε στον πρώτο, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τα αποτελέσματά του τον έφεραν στη δέκατη θέση της γενικής κατάταξης του πρωταθλήματος.

Νίκος Τσάδαρης

TAGS