Την άποψη ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας εξαιτίας της υποτονικής απόδοσης της Red Bull στην πρώτη περίοδο των δοκιμών στην πίστα της Χερέθ εξέφρασε ο πρόεδρος της ομάδας, Ντίετριχ Μάτεσιτς.

Ο ισχυρός άνδρας των «κόκκινων ταύρων» τόνισε πως τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οφείλονται στον κινητήρα τους, επισημαίνοντας πως έχουν χρόνο μέχρι τις δοκιμές του Μπαχρέιν για να τα λύσουν.

Ακόμη, πρόσθεσε πως ακόμη και να μην ξεκινήσουν με νίκες τη σεζόν, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο για να διεκδικήσουν τον τίτλο.

«Τα προβλήματα που έχουμε προκύπτουν από τον κινητήρα μας και όχι από το προσωπικό της ομάδας, το οποίο παραμένει σε υψηλό επίπεδο, όπως χρειάζεται. Αυτά τα αρχικά προβλήματα δεν μας προκαλούν έκπληξη. Περιμέναμε μία δύσκολη πρώτη περίοδο δοκιμών και τώρα πρέπει να επιδιορθώσουμε τα προβλήματα που έχουμε ενόψει των δοκιμών στο Μπαχρέιν.

Όπως και να έχει η αλήθεια θα φανεί στο γκριντ της Μελβούρνης. Είναι στο χέρι μας και στο χέρι της Renault να λύσουμε τα προβλήματα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αν βρισκόμαστε πίσω στην έναρξη της σεζόν δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι θα χάσουμε το πρωτάθλημα».

Πηγή: sport-fm.gr