Ο οδηγός της Nissan e.dams Oliver Rowland, κέρδισε στον τελικό γύρο του «Race at Home Challenge» της ABB Formula E, εξασφαλίζοντας την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα των οδηγών και βοηθώντας την ομάδα να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα των ομάδων.

Ο Rowland ξεκίνησε δυνατά από την pole position και ολοκλήρωσε τον κύκλο των οκτώ αγώνων με στιλ. Η επιτυχία του στον τελικό αγώνα, αντανακλούσε τον ρυθμό και την εμπιστοσύνη της ομάδας, στο δεύτερο μισό της σειράς των εικονικών αγώνων.

Με το πρωτάθλημα της ABB Formula E να βρίσκεται σε παύση λόγω της πανδημίας Covid-19, το «Race At Home Challenge» σχεδιάστηκε για να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η νέα, online σειρά αγώνων αντικατοπτρίζει τη Formula E, την κορυφαία διοργάνωση των πραγματικών αγώνων μηδενικών εκπομπών, στον ανταγωνισμό των εικονικών αγώνων μηδενικών εκπομπών.

Η ABB Formula E με το «Race at Home Challenge», συγκεντρώνει κεφάλαια στο πλαίσιο της παγκόσμιας έκκλησης της UNICEF για τον κορονοϊό, βοηθώντας για την ασφάλεια, την υγεία και την ενημέρωση των παιδιών έναντι της πανδημίας.

Νίκος Τσάδαρης