Το νέο Hyundai i10, ένα από τα ελάχιστα σούπερ μίνι της αγοράς, διαθέτει την «τελευταία λέξη» της τεχνολογίας συνδεσιμότητας στην κατηγορία του.

Η έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών, που είναι η μεγαλύτερη οθόνη στην κατηγορία, προβάλλει εικόνα από την κάμερα οπισθοπορίας. Η κάμερα διαθέτει δυναμικές γραμμές καθοδήγησης, όπου ο οδηγός τις βλέπει στην οθόνη του οχήματος να κινούνται όπως εκείνος κινεί το τιμόνι, για να προβλέπει σωστά τον ελιγμό παρκαρίσματος.

Το Apple CarPlay και το Android Auto συνεργάζονται γρήγορα και εύκολα με κινητά τηλέφωνα που βασίζονται στα συστήματα iOS ή Android. Εδώ, δίνεται η δυνατότητα στον οδηγό να διαχειρίζεται τις επαφές του, να πλοηγείται με τους χάρτες Google στην οθόνη 8 ιντσών, στην ελληνική γλώσσα και με πραγματική πληροφόρηση κίνησης στο δρόμο, καθώς και ενημέρωση για κάμερες ταχύτητας σε όποιες χώρες επιτρέπεται από το νόμο.

Παράλληλα, η USB θύρα ταχείας φόρτισης smartphone, προσφέρει αδιάκοπη λειτουργία του κινητού, αλλά και την εξασφάλιση ότι, στο τέλος της διαδρομής αυτό θα είναι πλήρως φορτισμένο.

Νίκος Τσάδαρης

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.