Η Opel επιστρέφει στη Ρωσία: Τα Zafira Life και Grandland X σε επιλεγμένα καταστήματα

Η γερμανική μάρκα έχει μακροχρόνια παράδοση και εξαιρετική φήμη στη χώρα


AUTO
15:23
18/12/2019
Η Opel επιστρέφει στη Ρωσία: Τα Zafira Life και Grandland X σε επιλεγμένα καταστήματα
3
loading

Η Opel επιστρέφει στη Ρωσία. Τα πρώτα μοντέλα του Γερμανού κατασκευαστή έφτασαν στις εκθέσεις επίλεκτων διανομέων που εδρεύουν στις σημαντικότερες Ρωσικές πόλεις και οι Ρώσοι πελάτες μπορούν πλέον να παραγγέλνουν το Grandland X SUV από το Eisenach και το Zafira Life.

Ο Όμιλος PSA ξεκίνησε την παραγωγή του οικογενειακού πολυμορφικού Zafira Life στο εργοστάσιό του στην πόλη Kaluga, περίπου 200 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Μόσχας. Από το ίδιο εργοστάσιο θα εφοδιάζεται η τοπική αγορά και με Opel Vivaro από τις αρχές του 2020.

«Η σημαντική αύξηση των κερδοφόρων εξαγωγών μας είναι ένας από τους κύριους πυλώνες του εταιρικού μας σχεδίου PACE!. Τώρα, κάνουμε περαιτέρω βήματα προόδου με την επιστροφή μας στη Ρωσία» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Opel, Michael Lohscheller. «Τα επόμενα χρόνια θα αυξήσουμε σταδιακά τη δέσμευσή μας στη χώρα, διευρύνοντας την γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων μας. Προγραμματίζεται ένα τουλάχιστον σημαντικό λανσάρισμα της μάρκας κάθε χρόνο. Όπως σε κάθε αγορά, κορυφαία μας προτεραιότητα είναι η κερδοφόρος ανάπτυξη, με ταυτόχρονη υψηλού επιπέδου  ικανοποίηση πελάτη.»

«Η Opel επιστρέφει στη Ρωσία και πρόκειται για σημαντικό γεγονός. Είναι πλεονέκτημα το ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το εργοστάσιο της Kaluga για τοπική παραγωγή εξ αρχής. Είμαστε ευτυχείς που προσφέρουμε στους Ρώσους πελάτες ένα ανταγωνιστικό και υψηλής ποιότητας προϊόν, το οποίο βασίζεται στις τελευταίες εξελίξεις της Γερμανικής μηχανολογίας» δήλωσε ο Paul Willcox, CEO της περιοχής Ευρασίας.

Η γερμανική μάρκα έχει μακροχρόνια παράδοση και εξαιρετική φήμη στη Ρωσία. Με την επιστροφή της στη Ρωσική αγορά, θα ενισχύσει την παρουσία του Groupe PSA στην περιοχή της Ευρασίας, καθώς η Ρωσία είναι μία μεγάλη, στρατηγικά σημαντική και ελκυστική αγορά με πολλές δυνατότητες.

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Νικολάκης

  Εγώ που έχω το ASTRA G του 2001 δεν έχω κανένα παράπονο γιατί μου έχει αποδείξει ότι είναι η καλύτερη σειρά ASTRA που έχει βγεί.Το ότι είναι αναξιόπιστα είναι γιατί από το 2009 η Opel είχε θέματα και το 2017 αγοράστηκε από την Peugeot και από τότε τα καινούργια Opel φοράνε και κίνητρα Peugeot κάτι που κανείς δεν παραδέχεται και πιστεύουν ότι έχει θέματα από τα παλιά μοντέλα.

 2. avatar Μακριά από OPEL

  Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν στην συνδεσμολογία του εσωτερικού του αυτοκινήτου.
  Μετά από 3 μήνες αρχίζουν και τρίζουν όλα και κλαις τα χρήματα που έδωσες. Η εταιρεία σε αυτόν τον τομέα έχει κακή φήμη. Αγόρασα το 996 το Astra και το Zafira μετά το 2001. Όλα χοροπήδαγαν τα πλαστικά, ταμπλό, πόρτες, εταζέρες πίσω, τι να σας λέω. Πήρα το Απρίλιο του 2018 ένα SUV και δεν ακούω τίποτα μέσα, σχεδόν 2 χρόνια τώρα, άσε που σιδερώνει το δρόμο, με βάρος 1700 κιλά κι όχι ντενεκές. Άσε που καίει 5,2 λίτρα βενζίνη στα 100 χλμ. και μέσα στην πόλη 6,7 λίτρα.
  Είναι αναξιόπιστα αυτοκίνητα

 3. avatar Τακουλης

  Σύμφωνα με την πολιτική οικονομία, καλά κάνει η OPEL και ξανά δοκιμάζει την τύχη της στην Ρωσική αγορά

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει