H Land Rover προχωρά στη ανανέωση του Discovery, η οποία αφορά κυρίως εξωτερικές αλλαγές, που έχουν στόχο να τονίσουν την «επιβλητική» παρουσία του εκτός δρόμου οχήματος της εταιρείας.

Εξωτερικά το ανανεωμένο Discovery φέρει στο εμπρόσθιο τμήμα νέα γρίλια και προφυλακτήρα, νέα φωτιστικά σώματα LED και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου. Επίσης, οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής και ενός νέου εξοπλιστικού πακέτου.

Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, στο ανανεωμένο μοντέλο έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στη μείωση των ρύπων και την κατανάλωσης καυσίμου (χάρη και στο εξελιγμένο σύστημα Start/Stop).

Για παράδειγμα, στην έκδοση με τον 3λιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα (256 ίππων), η κατανάλωση ανέρχεται στα 6,7 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στα 213 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Land Rover. Επίσης, όλες οι εκδόσεις του μοντέλου συνδυάζονται με 8αρι αυτόματο κιβώτιο της εταιρείας ZF.

Τέλος, το ανανεωμένο Land Rover Discovery θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση της Φρανκφούρτης και το λανσάρισμά του θα ξεκινήσει από το Νοέμβριο στην Ευρώπη.

Πηγή: autotriti.gr