Την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στην πίστα της Βαρκελώνης, η Alfa Romeo Sauber F1 Team, θα αποκαλύψει το μονοθέσιο με το οποίο θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 του 2019. Με την ένταξη στο δυναμικό της του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Kimi Räikkönen, αλλά και του ταλαντούχου Antonio Giovinazzi, η ομάδα θα βρεθεί ανανεωμένη σε όλα τα επίπεδα στο grid της κορυφαίας διοργάνωσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η φετινή σαιζόν παράλληλα αποτελεί και την αφετηρία για τη συνεργασία της ομάδας με τη γνωστή εταιρεία αγωνιστικού υλικού Sparco, η οποία διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με την Alfa Romeo και γενικότερο το FCA Group. Η Sparco, ως επίσημος υποστηρικτής της ομάδας, θα προμηθεύει τους οδηγούς και το προσωπικό των πιτς με εξοπλισμό ασφαλείας, ενώ πλέον και οι ζώνες ασφαλείας των μονοθεσίων θα φέρουν την υπογραφή της Ιταλικής μάρκας.

Η Sparco από το 1977 σχεδιάζει και κατασκευάζει αγωνιστικό εξοπλισμό, ο οποίος έχει αναγνωριστεί για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, την κορυφαία τεχνολογία και την ποιότητα υψηλού επιπέδου που διαθέτει. Αποτελώντας το μέτρο σύγκρισης στο συγκεκριμένο τομέα, η Sparco, έχει συνεργαστεί σε πολλά επίπεδα με την Alfa Romeo, δημιουργώντας αξεσουάρ που όπως και τα μοντέλα της εταιρείας ξεχωρίζουν για το ξεχωριστό τους στιλ.

Νίκος Τσάδαρης