Στη Sauber θα συνεχίσει την καριέρα του το 2013 ο Νίκο Χούλκενμπεργκ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Σέρχιο Πέρες, που ήδη έχει ανακοινωθεί από την McLaren.

Ο γερμανός πιλότος έχει εντυπωσιάσει με τη φετινή του απόδοση πίσω από το τιμόνι της Force India, έχοντας τερματίσει εννιά φορές εντός της βαθμολογούμενης δεκάδας.

«Πραγματικά ανυπομονώ να δουλέψω με τη Sauber. Είναι μία ανταγωνιστική ομάδα που πλασάρεται σε καλές θέσεις. Επιπλέον, είναι μια ομάδα που οι νέοι πιλότοι παραδοσιακά πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις. Ακόμη, εξελίσσεται και πιστεύω πως μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Ωστόσο, μέχρι τότε θα παραμείνω συγκεντρωμένος στην ομάδα μου τη Force India. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, ως πιλότος», ανέφερε ο 25χρονος Γερμανός.

Με τη σειρά της η Μονίσα Κάλτενμπορν, διευθύντρια της ομάδας, τόνισε πως οι πολύ καλές εμφανίσεις του Χούλκενμπεργκ κατά τη διάρκεια της σεζόν ήταν η αιτία της μεταγραφής.

Πηγή: Sport-fm.gr