Για σχεδόν 15 χρόνια, η σειρά Grand Dink έχει χτίσει το όνομα της Kymco στην παγκόσμια αγορά, καταξιώνοντάς τη στη συνείδηση του κοινού σαν μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες κατασκευής μικρών μοτοσυκλετών, ATV και φυσικά scooter.

Οι 120.000 πωλήσεις μόνο στην ιταλική αγορά, δίνουν περίτρανα στα μοντέλα Grand Dink τον τίτλο του best seller της εταιρίας! Στην 4η γενιά του, το G-Dink 300i αποτελεί διαχρονική αξία που συνδυάζεται με τη μοντέρνα αντίληψη και το αποτέλεσμα είναι ένα σκούτερ με σύγχρονο χαρακτήρα, ιδανικό για χρήση μέσα στην πόλη.

Διαθέτει ένα σύγχρονο υγρόψυκτο κινητήρα 300 κ.εκ. με ηλεκτρονικό ψεκασμό στην τροφοδοσία, που αποδίδει 23 ίππους και 2,5 Kgm ροπής! Είναι μάλιστα ρυθμισμένος με τρόπο που να βγάζει τη δύναμή του στο δρόμο ομαλά και χωρίς ξεσπάσματα, κάτι απόλυτα χρήσιμο στην ελληνική άσφαλτο.

Το πλαίσιο είναι τελείως νέο, με διπλούς χαλύβδινους σωλήνες στο μπροστινό του μέρος προκειμένου να επιτύχει υψηλές τιμές στον τομέα της ακαμψίας. Οι αναρτήσεις πετυχαίνουν τη χρυσή τομή ανάμεσα σε άνεση και σπορτίβ συμπεριφορά, εξαλείφοντας τις ενοχλητικές ταλαντώσεις στις υψηλές ταχύτητες.

Τα δύο υδραυλικά δισκόφρενα μπροστά με τις διπλές δαγκάνες και τα σωληνάκια «υψηλής πιέσεως», φροντίζουν για τον έλεγχο στο φρενάρισμα, προσφέροντας κορυφαίες τιμές ακινητοποίησης. Η σημασία που έχει δοθεί στη λεπτομέρεια, το προσεγμένο φινίρισμα, η μελετημένη εργονομία για οδηγό και συνεπιβάτη, η μεγάλη αυτονομία (ύπαρξη δοχείου καυσίμου 9 λίτρων), οι έξυπνα διαμορφωμένοι αποθηκευτικοί χώροι, καθώς και το χαμηλό συνολικό βάρος, κατατάσσουν το νέο G-Dink 300i στην πρώτη γραμμή της χρηστικότητας και γίνονται τα πολύτιμα εφόδια για τη συνέχιση της μέχρι σήμερα επιτυχημένης εμπορικής του πορείας.

Το G-DINK μόλις έφτασε και στην Ελλάδα και τιμάται 3.770 ευρώ (πλέον Τ.Τ.). Είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα (Λευκό, Μεταλλικό Μαύρο και Γκρι).