Στην έκθεση αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στο Sydney, από τις 19 έως και 28 Οκτωβρίου, η Hyundai συνεχίζει τις «καυτές» αποκαλύψεις της…

Μετά το εντυπωσιακό Veloster Street concept, ακόμα τρία σπορ πρωτότυπα της κορεατικής φίρμας μας βάζουν… στην πρίζα! Το i30 SR concept, με 2λιτρο κινητήρα απόδοσης 174 ίππων και 213 Nm ροπής, με την ανάλογη «πολεμική» εμφάνιση (diffuser πίσω, φουσκωμένοι θόλοι, μαρσπιέ, 17άρες ζάντες αλουμινίου και LED DRL), είναι η πιο δυνατή έκδοση του μικρού της Hyundai, με ανάλογη περιποίηση και στο εσωτερικό, όπου κυριαρχούν τα δερμάτινα καθίσματα.

Η Hyundai ετοιμάζει και για το νέο Accent, την κορυφαία έκδοση SR, που λογικά θα εφοδιάζεται με τον Turbo κινητήρα 1.6, απόδοσης 138 ίππων, από το Veloster και θα διατίθεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Ο εξοπλισμός θα είναι πλουσιότατος, με νέο σύστημα ψυχαγωγίας, οθόνη 5 ιντσών και κάμερα οπισθοπορείας, ενώ οι 16άρες ζάντες αλουμινίου και τα LED φωτιστικά σώματα τονίζουν το νεανικό χαρακτήρα του πρωτότυπου.

Τέλος, το Veloster Race Concept, με κινητήρα 1.6 Turbo, είναι ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό αυτοκίνητο, το οποίο προορίζεται για τους αγώνες Rally της Αυστραλίας και ενδεχομένως να το δούμε, στο μέλλον και σε ευρωπαϊκά events.

Πηγή: autotriti.gr