Το γκρουπ Renault στο Παρίσι 2018

Παγκόσμια πρεμιέρα και αφιέρωμα 120 ετών


AUTO
22:11
19/09/2018
Το γκρουπ Renault στο Παρίσι 2018
loading

Οι Renault, Dacia, Alpine, θα βρίσκονται στην Διεθνή Έκθεση στο Παρίσι, από τις 2 Οκτωβρίου 2018.

Ξεκινώντας με τη Συνέντευξη Τύπου στις 2 Οκτωβρίου, η Renault θα αποκαλύψει ένα νέο premium ρομποτικό concept car. Το πρωτότυπο αυτό όχημα αποτελεί μέρος της τριλογίας των ρομποτικών οχημάτων που η μάρκα παρουσιάζει μέσα στο 2018 και που σχετίζονται με την εξερεύνηση καινοτομιών για παροχή υπηρεσιών διευκόλυνσης των μετακινήσεων.

Παράλληλα, στην έκθεση θα παρουσιαστεί και το νέο Kadjar.

Επιπλέον, η γαλλική φίρμα γιορτάζει στο Παρίσι 120 χρόνια επιτυχημένης πορείας και καινοτομίας με ένα πρόγραμμα γεμάτο θέαμα και ενθουσιασμό.

Επίσης, η μάρκα θα δώσει στο ευρύ κοινό την ευκαιρία να δοκιμάσει ολόκληρη τη γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων της, στην Πλατεία Ομονοίας (Place de la Concorde) του Παρισιού (από τις 4 Οκτώβρη και μετά).

Δίπλα στην μητρική εταιρία, θα είναι η Alpine, η μάρκα που λατρεύουν όσοι έχουν πάθος με την αυτοκίνηση, με όλη τη γκάμα της διαθέσιμη για τους επισκέπτες, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Εκεί θα βρίσκεται όλη η οικογένεια της A110, δηλαδή: η Α110 Pure, δύο A110 Légende καθώς και η κορυφαία A110 GT4.

Η Alpine θα δώσει επίσης το παρόν και στην θεματική έκθεση «Μυθικές Διαδρομές», με πολλά συλλεκτικά μοντέλα.

Μαζί και η Dacia, με το νέο Duster που ξεπερνά κάθε προσδοκία με τις ευρωπαϊκές του πωλήσεις, αλλά και ένα διαγωνισμό σχεδιασμού για το Sandero Stepway.

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει