Ο «Σκοτεινός Ιππότης» συσφίγγει τις σχέσεις του με την ομάδα Formula 1 της Lotus.

Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, διεξάγεται το βρετανικό Grand Prix της Formula 1. Η διοργάνωση αποτελεί πρώτης τάξης ευκαιρία για να εκφραστεί η σχέση αυτή και σε επίπεδο συμβόλων.

Και αυτό γιατί, όπως ανακοινώθηκε, το σύμβολο του «Σκοτεινού Ιππότη» θα συνοδεύουν τα λογότυπα της Lotus, στο γκαράζ της ομάδας, στα κράνη των οδηγών και στο αυτοκίνητο της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια του Grand Prix.

Πέρα όμως από τα λογότυπα, το θρυλικό όχημα Tumbler του «Σκοτεινού Ιππότη» θα παρουσιάζεται επίσημα σήμερα, μαζί με τη Formula 1 της Lotus και τους οδηγούς της ομάδας, Kimi Raikkonen και Romain Grosjean.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, το Tumbler θα εκτίθεται σε ειδικό σημείο στους χώρους του Silverstone.

«Τη σεζόν αυτή ήμασταν τα μαύρα άλογα στη μάχη του πρωταθλήματος, έτσι η συνεργασία αυτή με την ταινία “Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή” είναι μια εξαιρετική σύνδεση», δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας, Eric Boullier.

Όσο για το εικονιζόμενο μονοθέσιο E20, με τα σύμβολα του Μπάτμαν, σύμφωνα με το Boullier το χαρακτήρισε οπτικά «θαυμάσιο», για να ολοκληρώσει λέγοντας «ελπίζουμε για μια επική κατάληξη για το The Dark Knight Rises E20 στο Grand Prix».