Μια ακόμη special έκδοση του Mini ήρθε στο φως. Αυτή τη φορά αφορά στο Convertible και ονομάζεται Highgate, φέροντας συγκεκριμένα χρώματα αλλά και πλούσια εξοπλιστικά στοιχεία.

Η Mini έχει συνηθίσει το κοινό της, να δημιουργεί ειδικές εκδόσεις των μοντέλων της. Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον εντοπίζεται στην νέα έκδοση Highgate του Mini Convertible, η ονομασία της οποίας προέρχεται από μια εκ των πλέον διάσημων περιοχών του Λονδίνου.

Το 4θέσιο μοντέλο διαθέτει ειδικά σκούρο βαμμένο αμάξωμα στο χρώμα που η Mini ονομάζει Iced Chocolate. Συνδυάζεται με ειδικά σχεδιασμένες ρίγες στο καπό με ειδικό τρόπο βαμμένους εξωτερικούς καθρέπτες.

Το αυτοκίνητο «πατά» σε ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ενώ στιλιστικές και εξοπλιστικές μικροεπεμβάσεις συναντά κανείς και στο εσωτερικό του.

Μπλε ραφές σε καθίσματα και τιμόνι, εξελιγμένο ηχοσύστημα, ειδικοί χρωματισμοί σε καθίσματα, επενδύσεις και ταπετσαρίες είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο το εσωτερικό του Mini Convertible Highgate.

Πηγή: autotriti.gr