Το ολοκαίνουργιο Compact Premium SUV, Jeep Compass, που ολοκληρώνει την γκάμα της Jeep ώστε να έχει από μία πρόταση για κάθε κατηγορία SUV, παρουσιάστηκε στις 3 Οκτωβρίου από την εισαγωγική εταιρία σε μια μεγαλοπρεπή εκδήλωση όπου την παρουσίαση έκανε η δημοσιογράφος κ. Πόπη Τσαπανίδου.

GKF_0768

Η παρουσίαση έγινε στο Grand Resort Lagonissi και κράτησε ολόκληρη την ημέρα, με καλεσμένους επίσημους εμπορικούς συνεργάτες και δημοσιογράφους.

GKF_0809

Το πρωί, δεκάδες εκπρόσωποι του επίσημου δικτύου της Jeep από όλη την Ελλάδα, οδήγησαν το νέο Compass και έζησαν από πρώτο χέρι την αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει.

GKF_0940

Το απόγευμα, στο Captain’s House του Grand Resort Lagonissi, το λόγο είχαν οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου, που έζησαν από κοντά μία διαφορετική εμπειρία παρουσίασης αυτοκινήτου.

GKF_0974A

Αντί των συνηθισμένων ομιλιών, στη σκηνή εμφανίστηκε η Κα Τσαπανίδου, που ανέλαβε να ανακρίνει τους επιτελείς της εταιρίας για κάθε φανερό και κρυφό χαρακτηριστικό του νέου μοντέλου, και τελικά αποκάλυψε ότι το νέο Compass, θα προσφέρεται και με το πρωτοποριακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα 50-50, της Lancia-Jeep Hellas, που περιλαμβάνει 50 άτοκες δόσεις.

GKF_1008

Το νέο Compass, εξοπλίζεται με οικονομικούς και ισχυρούς κινητήρες βενζίνης και diesel από 1.400 έως 2.000 κ.εκ., χειροκίνητα και 9τάχυτα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, εξελιγμένα συστήματα κίνησης σε δύο ή σε τέσσερις τροχούς και έχει ήδη αποσπάσει την ανώτατη διάκριση ασφάλειας 5 Αστέρων από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό Οργανισμό EuroNCAP. Βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις του επίσημου δικτύου της Lancia-Jeep Hellas με τις τιμές του να ξεκινούν από 25.9000 ευρώ.

00106low

00101low

Νίκος Τσάδαρης