Η Mercedes μας πηγαίνει στα παρασκήνια του εργοστασίου της προκειμένου να παρακολουθήσουμε ένα video από τη διαδικασία κατασκευής του Α-Class concept.

Σίγουρα το να σχεδιάσεις και να κατασκευάσεις από το μηδέν ένα αυτοκίνητο δεν είναι απλή υπόθεση. Πόσο μάλλον, όταν το όχημα που θα προκύψει από αυτή τη διαδικασία προορίζεται για να αποτελέσει τον προπομπό ολόκληρης της σχεδιαστικής λογικής που θα ακολουθήσει η εταιρεία στο μέλλον. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που το πόνημα έχει ως στόχο να αποτελέσει μια πλατφόρμα επίδειξης των τελευταίων τεχνολογιών σε θέματα ασφάλειας, άνεσης και χρησιμοποιούμενων υλικών. Όλα αυτά ισχύουν και για το Mercedes – Benz Concept A-Class.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για το πρωτότυπο entry level πολυτελές hatchback που κατασκεύασε, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για την επόμενη γενιά του μοντέλου παραγωγής. Βρήκε έτσι το χρόνο να βιντεοσκοπήσει την όλη διαδικασία, ώστε να ενημερώσει όσους δεν ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει όταν ένα αυτοκίνητο φτιάχνεται από ένα σχέδιο σε χαρτί μέχρι τα τελικά στάδια της παραγωγής του και το επίσημο λανσάρισμά του.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή: autotriti.gr