Η Peugeot, φέρνει την «επανάσταση» στα χρηματοδοτικά προγράμματα με το Future 6, το νέο πρόγραμμα απόκτησης Peugeot που σχεδιάστηκε για να αφαιρέσει το οικονομικό άγχος από την απόκτηση αυτοκινήτου.

Με το Future 6, οι πελάτες της μάρκας μπορούν να αγοράσουν σήμερα το καινούργιο τους Peugeot και να αρχίσουν να αποπληρώνουν τις δόσεις τους ύστερα από 6 μήνες, άτοκα. Ταυτόχρονα θα είναι απόλυτα εξασφαλισμένοι, με 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης αλλά θα κερδίσουν και ακόμα περισσότερα καθώς με το όφελος νέας τιμής εξασφαλίζουν τιμές αγοράς χαμηλότερες ακόμα και από αυτές τις απόσυρσης.

Με το Future 6, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί εύκολα να αποκτήσει ένα από τα νέα μοντέλα της Peugeot, που σήμερα διαθέτει την πιο φρέσκια γκάμα στην ιστορία της, με αυτοκίνητα τελευταίας γενιάς, προηγμένης τεχνολογίας ασφάλειας και με εκπληκτικά αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες.

Τα νέα 108, 208, 2008 και 308 εξοπλίζονται με τους παγκοσμίως βραβευμένους κινητήρες «Best in class» Blue Hdi πετρελαίου και PureTech βενζίνης που προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερο όφελος λόγω μέγιστης απόδοσης, χαμηλής κατανάλωσης και μηδενικών τελών κυκλοφορίας.

Peugeot

Νίκος Τσάδαρης

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.