Η Ford Αυστραλίας ετοιμάζει το νέο Pursuit Special, ή αλλιώς το αυτοκίνητο για τη νέα ταινία του Mad Max. Έτσι, μετά το ειδικά τροποποιημένο Ford XB Falcon GT351 του 1973, η εταιρεία επιστρατεύει τους σχεδιαστές της και επιλέγει μεταξύ των καλύτερων, ενώ τον τελευταίο λόγο θα έχει το κοινό!

Τα δύο τελικά πρωτότυπα έχουν ήδη κατασκευαστεί υπό κλίμακα, και εκτίθενται στην έκθεση Australian International Motor Show που γίνεται στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Μάλιστα η Ford στο σχετικό δελτίο τύπου, αναφέρει ότι περί τους 10.000 επισκέπτες έχουν ήδη ψηφίσει μεταξύ των δύο, για το ποιο θα είναι το νέο Mad Max Interceptor. Τα πρωτότυπα έχουν 40% το μέγεθος των κανονικών οχημάτων, και ζυγίζουν 130 κιλά, ενώ οι δύο τελικές προτάσεις είναι των σχεδιαστών Nima Nourian και Simon Brook. Η τέταρτη ταινία θα έχει τον τίτλο Mad Max 4: Fury Road, με πιθανούς πρωταγωνιστές τους Tom Hardy, Teresa Palmer και Charlize Theron, ενώ αναμένεται να βγει στις αίθουσες μέσα στο 2012.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.